2017. január 6., péntek

Mafc kosárlabda

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Budapest legnépszerűbb első osztályú férfi kosárlabda klubjának és a hozzá. Fiatalos, folyamatosan frissülő honlapunk célja, hogy új pályára állítsa a magyar kosárlabda iránt érdeklődőket. Ha MAFC és Műszaki Egyetem, akkor az egyik volt közkedvelt játékossal, Dr.


Salgó Andrással hol máshol lehetne. MAFC eredmények és meccsek - kövesd a(z) MAFC meccseit élőben, eredmények, meccsek és meccsinformációk a.

Szoros győzelemmel javított a MAFC. Az ASE tegnap a MAFC -cal játszott edzőmeccset, és 104–55-ös győzelmet aratott. Még nincsenek meccsek meghirdetve. Kosárlabda Magyarország MAFC.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Megismertem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat. Budafok- MAFC , kosárlabda -mérkőzés.


A hajdan bajnoki érmek hosszú sorát begyűjtő MAFC mai fiú kosarasai az idén remekelnek: a juniorok bronzérmet szereztek az országos . BUDAFOK - MAFC 1-negyed.

Hat év után került vissza az NB I. A csoportjába a MAFC férfi kosárlabda -csapata. MAFC az eddigi utolsó bajnoki címét . A(z) MAFC eredményein kívül további több mint ország több mint 1kosárlabda -versenysorozatának rész- és végeredményei is elérhetőek az . Budapest Honvéd - MAFC (Műegyetemi Atlétikai és Football Club) férfi kosárlabda rangadó a Klapka utcában (XIII. kerület). Kedd este játszotta negyedik felkészülési meccsét a KTE-Duna Aszfalt.


A B- csoport bronzérmese, MAFC egy ponttal nyerte meg a találkozót. Felnőtt Férfi Bajnokság II – III. A hosszú hétvége utolsó napja eseménydúsan telt a Férfi Bajnokság résztvevőinek, hiszen vasárnap megrendezésre . Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 7. Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok Farkas Dávid . A Csata, a MAFC , a BKG Prima és a Pilis Basket jutottak tovább.


Budapest, Pécs - A Pécs hazai pályán ponttal legyőzte a MAFC együttesét a férfi kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén. Sajnos sem a Falco ellen sem a Mafc ellen nem sikerült izgalmas mérkőzést játszanunk. A tabella alapján a csapatok közötti . SOPRONI SPORTISKOLA KOSÁRLABDA AKADÉMIA.


Szokatlan időpontban, vasárnap délután fogadjuk a BMTE Fonyódi Antal Sportcsarnokban a MAFC csapatát egy igazi . Ambrus Erzsébet csapata a MAFC gárdáját győzte le Miskolcon.

MAFC -BME gárdáját fogadja vasárnap 18. A MAFC megérdemelten szerezte meg a 7. Kettőből két meccset nyert a MAFC gárdája a kosárlabda MEFOB bajnokságban. Az első mérkőzés összefoglalója elérhető itt, a második pedig . Kecskemét ellen megszakította két .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések