2019. május 15., szerda

Képek csoportos átméretezése total commander

Képek csoportos átméretezése total commander

Gyors megoldás arra, ha egyszerre sok képet kell átméreteznünk automatikusan. XnView csoportos kép konvertálás, JPG átméretezés. Ha nem akarjuk a nyaraláskor készült fotókat egyesével átméretezni , hívjuk segítségül e két ingyenes alkalmazás egyikét. Köszönöm mindenkinek, sikerült képeket átméreteznem.


Képek csoportos átméretezése total commander

Mandriván Irfanview- el szoktam csoportos átméretezést megoldani. Csoportos képátméretezés. A tömeges képátméretező program segítségével egyszerre több képet is tudsz azonos szélességűre átméretezni. Az XnView egyik általam legjobban kihasznált szolgáltatása, hogy egyszerre rengeteg képet tud átalakítani a nekem megfelelő paraméterek . Ezzel a módszerrel könnyedén átnevezhetünk bármennyi fájlt vagy könyvtárat.


Unsubscribe from Tamás Biró? Képek csoportos átméretezése (Xnview). Nincs is annál bosszantóbb (van, de ha éppen ezt kell csinálni, akkor ez a legnagyobb), ha az Ügyféltől olyan képfájlokat kapsz, amelyeknek . Fotók csoportos átméretezése és átnevezése - fotojavitas.


XnShellEx: Kép átméretezés egyszerűen és ingyen. Ha action-nel próbálja átméretezni a képeit, akkor a mappában szét kell válogatni az. Photoshop - Álló és fekvő képek csoportos átméretezése.


Miért is jó ez a csoportos átnevezés? Velem elég sokszor előfordul, hogy sok file- t hasonló névvel szeretnék ellátni. Például internetről letöltött képeknél sokszor . Hiányzó: átméretezése Hogyan tudok egy mappán belül több fájlt egyszerre átnevezni? A másik módszer : totalcommandder. Nézõke továbbfejlesztések, kép középre helyezés és átméretezés , ha nagyobb mint az ablak.


Resize, Reduce your picture size . Kellene valami ACDSee szerű cucc,amiben tudok kötegelve képeket átméretezni , tömöritgetni, konvertálni, illetve . CRTL nyomta tartásával lehet arányosan átméretezni. Total Commander a magyar oldal. Gimp képszerkesztő program ( képek átméretezése , tömörítése). Az asztali ikonok megjelenítése, elrejtése és átméretezése - Windows Help Ez a. Billentyűkombinációk táblázata – pédia. A billentyűkombinációk.


Hordozható Double Commander telepítés nélkül működő kétpaneles. A csoportos átnevezés eszköz már jól kezeli a kettőspont karaktert a. Már működik a dátum szerinti keresés és a Quickview is, átméretezés vagy. Letöltés és képernyőképek. A képek és videók könnyebb kezelhetőségének érdekében célszerű.


Több kép a programról (1). A program képes az előre beállított paraméterek alapján tömeges átméretezést is végrehajtani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések