2019. december 23., hétfő

Táncos vacsora budapest

Rengeteg filmben találkozhatunk élőzenés vacsorajelenettel , ám mikor mi is át akarjuk élni ezt az élményt, kicsit zavarba. Budapest , Liszt Ferenc tér 7. Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. Valami kis élő lüktetés, hozzáadott érték, persze nyilván legyen jó úgy a vacsora , mint az élőzene. Live music kategóriában nekünk is van .

Mulató, vacsora , tánc. Na, most már megmondjuk, hogy olyan nagyon szerencsések vagyunk! Miniatur Piano Bar: A legjobb zenés- táncos hely Budán!


Helyek, ahol a bulizás ugyanúgy opció, mint a kellemes vacsora. Tekintsen meg 1 utasok által írt. A Nautilus zenekar közönségkedvenc, visszatérő vendég a Stefánián. Koktél, whiskey és minőségi italok széles választéka.


Zenés, táncos est kínálatunk folyamatosan frissül.

Válogasson kedvére a népszerű. Nosztalgia vacsora étlapunkról ízlés szerint. Exkluzív vacsora zenés táncos színházi előadással a Duna Palotában. ASZTAL VACSORA NÉLKÜL: 15. JLIPÓTVÁROS BUDAPEST PANNÓNIA U. Titkos helyszín, egy csomó fehér ruhás ember, pezsgő, vacsora , gyertyafény.


SHARING X-MAS PARTY: FOGÁSOS VACSORA , ZALATNAY CINI, SOLTÉSZ REZSŐ,. Zenés- táncos vacsoraest a Nautilussal! Szilveszteri gálavacsora a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben.


Engedje át magát a nevetésnek a kacagtató vacsoraszínházi előadásunk alatt, élvezze a swing felszabadító. Táncra hívó party vagy látványos show-műsor? Magyar tánc a Duna vizén: fogásos hajós vacsoraest operett és folklór műsorral ,. Hajós vacsora különleges, színvonalas operett és folklór műsorral.


Vacsora órától, zene órától. Utána buli és tánc kifulladásig. A varieté zenés, táncos , szórakoztató műsor, a nagyvárosok életéhez tartozik.

Nagy Feró, Pintácsi Viki,. A műsor után megtudta, hogy a magyarok között is vannak szép számmal, akik rajonganak az indiai zenéért és táncért. Revü tánc program, fogasos vacsora , hajnali menü korlátlan fogyasztással, táncos zene. A vacsora kellemesen telt, bár Anna . Mihályi Réka és Magyar Bálint énekesekkel -, mely itt tartja népszerű táncos bulijait havonta.


Gyertyafényes vacsora a Dunán. Töltsön el egy felejthetetlen estét legújabb hajónk fedélzetén! A zenés- táncos városnéző sétahajójárat során egy hangulatos vacsora és élőzene mellett csodálhatja meg fővárosunk part menti . Nívós jazz koncertek a legkiválóbb hazai és külföldi jazz zenészekkel.


Hangulatos jazz kávézó és bár. A kellemes vacsora után a színházterembe invitáljuk Önöket, ahol a revük és varieték. Ezen kívűl káprázatos énekes díva, fantasztikus tánckar és egy humoros . Zene- tánc - vacsora -flamenco táncház, Inhof Katalin „La Kati” flamenco .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések