2020. január 10., péntek

Vasas sc vívó szakosztály

Vasas sc vívó szakosztály

Legyél te is vívóbajnok ! Közülük Bányai Zsombort, Koch. Vívás oktatás gyerekeknek Pasaréten. Időpont: Hétfőtől péntekig 14:45-től. A vívósportág szakágra különül el.


Vasas sc vívó szakosztály

Ezek a kar a tőr és a párbajtőr. Mindhármat művelik férfiak és nők is. BALOGH Bella, GÁBOR Ágnes,. Azoknak akik érdeklődnek a vívás ,mint sport iránt, ez egy sport egyesület, szakosztályi nem hivatalos honlap,amatörök szerkesztésében. Tiszteletbeli szakosztály elnök: Kemenes Ernő.


Nemzetközi Vívószövetség a világ legjobb versenybírójának jelölte. Szakosztály elnök: Ferjancsik Domonkos. A PTE-PEAC Vívószakosztálya is a program támogatói, valamint résztvevői között szerepelt,.


Vasas sc vívó szakosztály

Knapek Edina a vívó - szakosztály vezetője, így ő duplán örülhetett. MEZEI Gréta Flóra, NYVSC-kard-kerekesszékes- szakosztály. VASAS SC - VÍVÓ SZAKOSZTÁLY. A szakosztály távlati céljai szempontjából különös jelentőséggel bír egy ilyen . Olimpikonjaink közül összességében a vívók a szerezték a legtöbb olimpiai. BVSC-Zugló Vívószakosztály Kardvívó edzése . Kedves vívók , tisztelt vívószakosztályok ! Nyíregyházi Vasutas SC.


Egyesületi pontverseny: U. SZŐLŐSKERT NAGYRÉDE SPORT CLUB VÍVÓ SZAKOSZTÁLY. The Hungarian Fencing Federation (Hungarian: Magyar Vívó Szövetség, MVSz) is the national. Vasas Sport Club Vasas SC.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések