2020. február 25., kedd

Szempilla lifting gyöngyös

Szempilla lifting gyöngyös

FACE LIFTING KEZELÉS DR. Tartós szempilla göndörítés az íves szempillákért. Mert az íves szempillák hosszú és rövid szálaknál is jobban látszanak.


Szemhéj kontúr felül, vékony vonal, szempilla sűrítéssel együtt. Arany színű, fémszínű, köves, gyöngyös , színes, mintás, különböző . FITNESS, WELNESS GYÖNGYÖS. Tegyél egyszerre egészségedért és szépségedért! Kiválóan felszerelt fitness szalonunkban az egyéni és . A szempilla lifting eljárásnál nem használnak semmiféle ragasztót, vagy műpillákat, mégis látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is akik idegenkednek a . Imádjuk, hiszen műszempillák használata nélkül, látványos és ívelt szempillákat kaphatunk akár egy óra alatt.


Hiányzó: gyöngyös Szakembereink - Lashes. Szempillalifting - Álompillák Könnyedén. Szálankénti szempilla-hosszabbítás, Volume Lash ,Smink, Kozmetikus,.


Szempilla lifting gyöngyös

SZEMPILLA LIFTING : A szempilla liftinggel ​gyönyörű, íves szempillákat varázsolunk kedves vendégeinknek, mely szépen keretezi a szemet , . Jelentkezz nálunk ha profi. Long Lashes szempilla lifting a tökéletes megjelenésért. Alsó szempillák is felragaszthatók, a 3D szempilla -hosszabbítással természetesen dús hatás érhető el, a pillák feketék maradnak, nem károsodnak, ráadásul a . Gyöngyös , Mátyás Király út 2. Modell: Takácsné Szép Viktória Ha tetszett a videó nyomj egy like-ot és ha szeretnél értesítést a későbbi kozmetikás.


Bemutatkozás Üdvözöllek virtuális Kozmetikámban! Molnár Szilvia vagyok, kozmetikus, szempilla -stylist, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések