2020. március 30., hétfő

Véndiófa étterem kecskemét étlap

Véndiófa étterem kecskemét étlap

Kecskemét belvárosában kellemes környezetben! Mai menü : Jó étvágyat kívánunk! A mai menü főétele közül az egyik: a töltött paprika paradicsom . Tyúkhúsleves csigatésztával 850. Tárkonyos raguleves 900. Vén Diófa Kisvendéglő és Panzió.


Az esetleges étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Desszert csak helyben fogyasztás . A: Kelkáposzta főzelék sertésvagdalttal. B: Rántott camembert, párolt rizs, áfonya. A Véndiófa Csárda a megye legfiatalabb csárdája.


Az ötvenes években a helyén szép ámbitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A csárda 1fő befogadására képes, amely tavasztól őszig 50 . Evett már valaki ott nem tul jót? Szolnokon van-e olyan étterem , ahol lehet sült békacombot rendelni? Véndió Étterem , Baja: elfogulatlan értékelés megtekintése ezzel kapcsolatban : Véndió Étterem , melynek osztályozása a TripAdvisoron 4/ és az itt található . Szolgáltatások: élőzene, gyermek menü , gyermekszék, társastánc.


Véndiófa étterem kecskemét étlap

Az étlapon klasszikus ételek modern tálalásban. Magyarország elsőszámú étterem-keresője. Megújult arculattal, étlappal , menüsorral várják vendégeiket, akik . A fürdőben használható medencék. Véndiófa Étterem és Panzió Zalaegerszeg Étterem, Panzió és rendezvény helyszín, szállás .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések