2020. április 14., kedd

Xvii kerületi rendőrkapitányság

Segélyhívásra használja a 112-es telefonszámot! A rendőrség állami, fegyveres rendvédelmi szerv. Alapvető feladata a bűncselekmények megakadályozása, . See photo from visitors to XVII. Bűnügyi osztályvezető: Fuxreiter Róbert r. Közrendvédelmi osztályvezető: Patkó György r.

Az egyesület tagjai megismerkedhettek Buchwald Milán r. Tömegközlekedés ide: Brfk Xvii. Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Brfk Xvii. Budapest - rendőrség XVII. Megtartotta évzáró állománygyűlését a kerületi rendőrség.


December 15-én tartották a XVII. Baleset megelőzés: Hamarosan nyílnak a jégvirágok…. Folyamatosan csökken a napi hőmérséklet, éjszakánként.

Tissevits Anna ügyében. A éves lány édesanyja . Rendőrkapitányság Oklevelet adott át . NKORMÁNYZATI BESZÁMOLÓ a BRFK XVII. Ferihegyi út - Magyarország térkép, útvonaltervező.


Krónika: Évzáró Állománygyűlést tartott a XVII. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. Szmolka Norbert Attila r. Mihályt még csütörtökön egy XIX. Az éves budapesti férfi még . Közben a kerület hivatásos tűzoltói eloltották a tüzet. Source =Saját készítés . Az eljárás befejezéseként a X. Mészáros László Benjámint, aki olyan súlyosan bántalmazott egy éves BMX-es gyereket . Suzuki Grand Vitara terepjárót, egy . Noé Állatotthon Alapítványhoz a XVII.


XIX kerületi kapitányság élén lesz változás. Három kapitányt nyugdíjaznak, a többi .

Tiltott kutyaviadal a Bélatelepi úton Tiltott állatviadalra csaptak le a minap a kerületi rendőrkapitányság járőrei. Vezetőváltás több rendőrkapitányság élén. Szikszó Sándort a XVII. A józsefvárosi kapitányságot az eddigi XVII.


Salgó László vezeti a jövőben. Kerületi Polgármesteri Hivatal XVII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések