2020. szeptember 10., csütörtök

Vén diófa étlap

Amennyiben az étlap nem töltődik be, kattintson IDE! Az ötvenes években a helyén szép ambitusos ház állott. Saláta levelek mézes-mustáros dresszinggel, pirított magvakkal és parmezán . Reviews Nagyon finom vacsorát fogyasztottunk, s hideg.


A mai menü főétele közül az egyik: a töltött paprika paradicsom mártásban #127869;️ óráig menüzhetsz nálunk! Szállás Étlap Itallap Borlap. A cookie fájlokat azért használjuk, hogy . Napi Menü elvitelre 9Ft. Egy hétre előfizetve 9Ft.


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Diófa Csárda - Orosháza, Szentesi Út 30. Menümegrendelésüket kérjük előre egy hétre vonatkozóan adják le, mert a menüt csak előfizetőink részére tudjuk garantálni!


A: Kelkáposzta főzelék sertésvagdalttal. B: Rántott camembert, párolt . Sült csirkecomb, friss saláta. Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. Akár egész hétre is előrendelhet házias ételeinkből A és B menük.


Véndiófa Grill Bisztró Árpád út. AddThis Sharing Buttons. Az új étlap elérhető ITT! Felhasználónév: Jelszó: Súgó Súgó . Kellemes, légkondicionált csárda jellegű éttermünkben magyaros konyhával, hűtött italokkal várjuk Önt, és családját, barátait. Az esetleges étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!


Desszert csak helyben fogyasztás . Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A weboldalon történő további . A bagotai mezőkön nőtt egyszer egy gyönyörű diófa. Senki nem emlékszik már, hogy valaki ültette, vagy csak egy magból nőtt ki, de a diófa. Előételek Tatárbeefsteak zöldségekkel, pirítóssal. Fűszeres pirított velő friss zöldségekkel, pirítóssal.


SPUPOPUPNOSPUPOPUPNO1. Rajzolgatta Hanna, összeoktojálta Seeelback. Pontosabban a Stary Orech Restaurant, merthogy a vendéglő nem tud magyar nyelvű étlappal szolgálni az . Részletes információk, elérhetőségek, árak, nyitva tartás, szolgáltatások.


Az étlapról több étel nem volt rendelhető. A halászlének sárgarépás mellékíze, a hozzá tálalt harcsának állott, olajos íze volt. A marhahátszín steak kemény és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések