2020. október 15., csütörtök

Vernalis téli cukorlepény

Ideális megoldás, ha téli élelempótlásra van szükség! Keresd fel a Barzoo webshopot, . Tavaszi serkentésre február végétől, és téli felkészítésre július végétől. BeeFonda fokhagymával – fokhagymás cukorlepény.


Vernalis téli cukorlepény

Cukorlepény ZŰMIX folyamatosan kapható. Vernalis Complex cukorlepény Nozevittel és Optimával. Tele vagyunk nélkülözhetetlen termékekkel.


Erről szólnak a reklámok meg a délelőtti teleshop műsorok. Többségüket persze szakértők(!) meg . Mikor etessünk méheinkkel téli cukorlepényt ? Ez elsősorban az időjárás függvénye. Az utóbbi években a tél mind később köszöntött be, tavaly novemberben . Kétféleképen etethetünk cukorral, szörp és cukorlepény formában. A serkentő etetés ideje lejárt, a családok téli élelme akkor van jó helyen,. A cukorlepényt enyhébb téli napon is be lehet adni.


Vernalis téli cukorlepény

ForteVit tartalmú cukorlepény ) használatának mellőzését. Feedbee GMO vizsgálatával kapcsolatban. A téli pusztulások mértéke az OMME szaktanácsadói hálózatának felmérése alapján.


Az atkaellenes hatást a készítmény. Cukorszirupban vagy cukorlepényben alkalmazva, nozéma . Adagolás és az alkalmazás módja: Mind a serkentő etetéskor, mind a téli élelem. Sörbetben ( cukorlepényben ) adagolva a lepényt porcukorból, hidegen . Télen használja a fényes felével a keretek felé,hogy megfogja a meleget,nyáron pedig a fényes felületet a tető felé fordítva,hogy visszatartsa a meleget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések