2020. november 25., szerda

Vizek vízpartok élővilága 6 osztály ppt

Képtalálat a következőre: „ vizek vízpartok élővilága osztály témazáró”. A vizek és vízpartok élővilága - ppt letölteni. Természetismeret tantárgyra - csak letöltve működik az animáció miatt! Eltakarítják az élővilág hulladékait!


Vizek , vízpartok élővilága.

Vándor, ki szomjadat oltod forrásom vizével,. A hínárnövények, nádasok jelentősége, a vizek életközösségében. Követelmények, kompetenciák.


Tudja felsorolni a növények életéhez szükséges környezeti . Békák a vízben és a vízparton. Fejlesztendő kompetenciák:. Ember a természetben - 4.

Vízpartok élővilága : Fűz,nágyékény - 6. A folyóvizek felszínformáló tevékenysége és a folyószabályozás - Kérdéssor. A növények neveiben számos vízi, vízparti állat nevére. A sokszínű vízi élővilág sokféle táplálékot jelent az együtt élő fajoknak. Egy gyerek kiáll az osztály elé.


Learn vocabulary , terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Tájékozódás a térképen ( 6. osztály ) óra. Ha egy bolygó felszínén van víz , akkor az kék színű.


Jó gyakorlat megismerése természetismereti,. Hazai élővilág képekben. A víz és a vízpart élővilága. Virág beporzása (rovar beporzás). Felszíni és felszín alatti vizek.


Tűzveszély, robbanásveszély, biológiai veszély, sugárzásveszély. PowerPoint ), XnView, Paint.

Szapora állat, a koca kora tavasszal -csíkos. A VIZEK ÉS VÍZPARTOK ÉLŐVILÁGA. Partkzeli vizek lvilgaTermelk: hnrok, tengeri fElsdleges fogyasztk: csigk, rkok, halakMsodlagos.


A vizsgálatot végző csoport tagjai: osztálytanítók , idegen nyelvszakos tanár, logopédus. Módszertani levél alapján. Természetes vizek érzékszervi és mérési vizsgálata – foglalkozások 7- 8. A powerpoint rengeteg animcit tartalmaz, ezrt csak letltve rdemes vgignzni! Arab-flsziget mezgazdlkodsaCsepegtet Nomd llattenyszts ntzs Ozisgazdlkods - datolya 6. Dús vízhálózat -gazdag mezőségi talaj-ma már elszikesedett, a talaj.


Mező terített asztalánál(Ajsa) Fácán- ppt (Maja) A mezei pocok és a mezei nyúl . A felszíni vizek minőségi jellemzői és határértékei. A gyerekek által kiválasztott érdekes, dolgozatba majd ppt formátumba öntött témákat nagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések