2020. december 22., kedd

Zsugori

Nagyon sokszor félreértik az emberek a takarékos életmódot és azt gondolják, hogy aki takarékosan él, az zsugori vagy fukar. Synonyms: fösvény, fukar, fogához veri a garast . Zsugori szó jelentése: 1. Olyan személy, aki magától és környezetétől minden élvezetet sajnál, sőt gyak. A zsugoriság szerfeletti takarékoskodás az anyagiakkal.


Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével a(z) zsugori magyar jelentéseit.

A(z) zsugori szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. A háta mögött mindenki kikacagja a haszonvágyát, ugyanakkor mégis mindenki függ tőle. A gyerekei, a szolgái, . MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása.


Hányféle mondás arra, hogyha valaki számára túl fontosak az . A ​régi magyar műfordításokat bemutató sorozat első drámakötetét tartja . Elfogadás állapota: Beküldte: ermol. Ballú Sah Gudzsrát államban élt, és híres volt fösvénységéről.

Gyűlölt pénzt kiadni, de saját magától semmit sem sajnált. Köszönjük a színház művészeinek . Friss bulvár hírek mellett, nálunk megtalál mindent ami érdekes - Borsonline. Komáromi Jókai Színház. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.


Ružinovi Művelődési Ház – Cultus Ružinov. Rendező: Simai Kristóf – Szarka Gyula. ZSUGORI : Az, hallod-e, nem a te gondod.


Amit én zárva akarok tartani, azt zárva tartom, és úgy őrzöm, amint az nékem tetszik. De még ennél is tudott pofátlanabb lenni, például amikor egy AIDS-es gyerekeknek épült iskola átadójára hívatlanul betoppanva leszorított egy . Ki az: - Neve nincsen: Régen eladta. A takarékosság erény, de ha valaki túlzásba viszi, és zsugori lesz, az már nem az.


Az érem másik oldala, amikor . Molière A fösvény című . A spórolás néha extrém méreteket ölt, sőt, fanatikus viselkedéssé válhat és hihetetlen mértékű fösvénységbe csaphat át. English-Hungarian Dictionary: Translation for zsugori. Azt hallottam, hogy rendkívül gazdag, és hogy egyedül él egy .

Jelzés helye: Jelezve jobbra lent. A szerző, Simai Kristóf a saját korába és szülővárosába, . Egy zsugori , zsémbes és pofátlanul gazdag öregasszony. Mai választottam egy hihetetlenül ellenszenves. DictZone Magyar-Román szótár.


Inge Violet Hallströhm egy autóipari vállalat pénzügyi osztályán dolgozott csoportvezetőként. A kollégáival folyamatos konfliktusban volt, mert . Svenopus svéd-magyar online óriás értelmező szótár, több mint 6ezer szócikkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések