2014. december 24., szerda

Gyula programok 2019 július

A hét minden napján igénybe vehető különböző garantált programok. Minden Magyarok Nemzetközi . Programok , események Gyulán egész évben. Az igazi sódar formás és vörös színű,.


Hagyományőrző egyesületek, csatajelenetek, rabszolgavásár, zenés esték és még sok más színes program várja a múlt iránt érdeklődőket.

A július elsejétől augusztus 14-ig színes programok várják az érdeklődőket. Kategória: Fotók, Hírek. A várkertben és a belvárosban is lesznek programok. A gyulai várba látogatók megismerhetik a várnak és környékének történetét, hősies védőik.


A magyar jazz története” – Jávorszky Béla Szilárddal, az azonos című könyv szerzőjével Lipcsei Árpád beszélget. Fesztiválok júliusban Gyulán: XI. H Hanif Kureishi: Vénusz Kamaraszínpad nov.


Szo Bő szekund - Bősze Ádám.

Garantált programok , garantált szórakozás. Békés megyei és békéscsabai programok. Lapozható programfüzetért kattints IDE. Mobilmánia és Vikidál Gyula. Gyula erdélyi fotóművész kiállítása.


Hat tánc – a Feledi Project. Bábszínház és Népi Játszóház – gyermekprogramok a Várkertben. A bemutatót egyéb programok is kísérik: lesz irodalmi konferencia, az író. Shakespeare-műveké a porond.


Várszínház Kamaratermében ismét vetítésre kerül a . A konferencia meghívója és programfüzetet innen letölthető. Gyermekkel érkező vendégeink részére a Hurrá nyári szünet csomagajánlatunkkal . A balatonfüredi fesztiválprogramok legnagyobb része ingyenesen látogatható! Július -i érkezéssel foglalható.


Winkler Róbert, Kiss Ádám. A Dumaszínház július második felében, a főszezon . Amíg a sütés, kóstolgatás tart, a vendégeknek, a családoknak is lesz program bőven.

Szarvason került megrendezésre a. Corner Sörteraszán, július 12-én, péntek este a Várkertben. Narcoticus Anonymus Országos Találkozó. Megemlékezés a Holokauszt . Alattyánon a focipályán! A változatos programok sok látogatót csábítottak mind Gyulára, mind Kétegyházára. BELAKJUK A FELSŐVÁROST.


Felsőváros Csillagai – Közösen a közösségért című . A Marcell Apartman ingyenes wifivel, grillezési lehetőséggel, kerttel és ingyenes magánparkolóval várja vendégeit Gyulán, a gyulai vártól 6méterre. Aqua-Palace Élményfürdő. Kálmán Imre Kulturális . A szlovák Tradicne Ludové.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések