2014. december 25., csütörtök

Turistaház börzsöny

Turn on Location History to track places you visit. Internetes és alkalmazástevékenységek bekapcsolása a meglátogatott helyek nyomon követéséhez. Szeretettel várjuk Borsosberényben . Bár a turistaház fogalmát sokan a lepukkantsággal és az.


A ház szobájába összesen vendéget vár. Budapesttől 64km-re Borsosberény szélén található a BÖRZSÖNY TURISTAHÁZ.

Társalgóval, zuhanyzókkal, és . A házban öt szoba, összesen ággyal, zuhanyzók, és . Kalandparkunkban több mint 1akadály, közel 7m tiroli csúszópálya, mászófal, állatsimogató és még megannyi programlehetőség vár az . A csúcsra épült turistaház több mint fő befogadására képes. Turistaház sátrazási lehetőséggel Nagyoroszi közelében, a drégelyi vár . Van egy korszerű konyhája és egy étterme, mely társalgóként is funkcionál, illetve az . A létesítmény - amelynek hivatalos neve „Kútbereki turistaház , matracszállás és . Diósjenőn található, egész évben nyitva álló túristaház , sátorhely.

Nyitva tartás: Egész évben. Szálláshely címe: Borsosberény Petőfi út 1. Kiváló lehetőséget nyújt túrázásra, nyáron a közelben . Börzsöny turistaház Borsosberény. A bélyegzőt a turistaház éttermének bejáratánál a falon találjuk.


Siket Vanda Nagy-Mánára tervezett turistaházat , ami az elvonulásra vágyók vagy társasági összejövetelek helye lehet. A Turistaszálló szobái és felszereltsége felnőtt és gyerekcsoportok részére is kényelmes . Háttérben a Nagy-Sas-hegy. Panoráma a Só-hegyről dél felé.


Responsible for this content. A(z) BÖRZSÖNY TURISTAHÁZ című videót arnoczki. Ugrás a(z) turistaszálló. GPS koordináták EasyGPS formátumban . Photo taken at Nagy Hideg-hegyi turistaház by Muzsi B. Megbízható, ellenőrzött.


Nagymaros, komp - Kisinóci turistaház. De megéri, hiszen a turistaházban tudunk frissíteni és pihenni is, s nem.

Síterep infó a portálon. A galéria összes képe. Első napi szállásunk a Nagy-Hideg-hegyi turistaház , ami hangulatában és . Vízvételi és étkezési lehetőség a Nagyhideghegyi turistaházban.


Parkoló – magas-taxi turistaház – Rakodó – Szabó-kövek . Hamuház, Hangyás-bérc, Nagy-Hideghegyi turistaház (km, óra).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések