2016. december 26., hétfő

Firefox kiegészítők letiltva

A Firefox frissítésekor automatikusan ellenőrzi a kiegészítőket is és mennyiben lehetséges, ezeket is frissíti. Ha a kiegészítő nem frissíthető és már nem . A kiterjesztések, a témák és a bővítmények mind a Firefox kiegészítői. Ez a leírás bemutatja hogyan lehet letiltani és törölni a kiegészítőket a Firefoxban. Ma egyik pillanatról a másikra a yesscript kivételével minden kiegészítőmet letiltotta a Firefox 60. A VICC: még a Firefox által írt black theme for FF is használhatatlan mert az se teljesíti a. Minden Firefox kiegészítő kódját átnézi a Mozilla.


Firefox kiegészítők letiltva

A Firefox gyors verzióváltásai néha igen csak bosszantó mellékhatásokkal járnak azok számára, akik. Frissítés után letiltott kiegészítők. Ma reggel óra magasságában az összes Firefox kiegészítőm leállt, inaktívvá vált. Egy csettintésre kikapcsolják az összes kiegészítőt. Keress kérdéseket hasonló témákban: Firefox , Mozilla, kiegészítő , Java, . A kérdező kommentje: Tegnap volt egy hibajavító frissítés, azóta újra fut minden kiegészítő a Firefox Windows 7-es, és Androidos változatán is.


Hogyan kényszerítsük a Firefox -ot az inkompatibilis kiegészítők. Hol lehet ezeket letiltani , vagy a paramétereket módosítani? Engedélyezés, hogy a Firefox személyre szabott kiegészítő ajánlásokat tegyen.


A Firefox - kiegészítők webhelye általában minden egyes bővítmény legfrissebb. QuickJava addon for Firefox : Letiltás , engedélyezés, Java, JS, Flash. A Firefox automatikusan blokkolja azokat a weboldalakat, amelyek problémákat. Adobe Flash programot, akkor meg kell navigálnunk a kiegészítők. Browsec VPN - a letiltott webhelyek elérésére szolgáló alkalmazás.


A kiegészítők széles választéka és mennyisége számos Firefox -felhasználó. Kiegészítők letiltása vagy eltávolítása. Legfrissebb fejlesztői kiadás ‎: ‎68. A letiltott kiegészítő uninstallálhato de ha fontos Neke hagyhatod letiltva is, és időnként ellenőrizhete hogy egy esetleges frissítés nem . Félmillió felhasználó adatát szivárogtatták a Firefox kiegészítői. Azaz a Firefoxban is letiltotta e kiegészítőket.


GIF- ekkel is hadilábon áll, annak az alábbi Firefox kiegészítő lehet a csodafegyver. Ha a fejlesztő nem biztosít hozzáférést a forráskódhoz, kiegészítőjét a szervezet törli. A frissített biztonsági irányelvekhez idén június közepéig kell. Ezután a RefContol (és más hasonló) Firefox kiegészítőt felesleges.


Nem lehet beírni a Firefox böngészőbe - Ez egy viszonylag gyakori probléma a. Firefox billentyűzetével, de sikerült ezeket a kiegészítőket letiltani. Kattintsunk a Firefox menüjének gombjára a jobb felső sarokban, majd. Ha a „ Letiltva ” feliratot látjuk mellette, kattintsunk erre a sorra, majd az ablak alján. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a leggyakrabban lassítsák le a Firefox indítási idejét. Ever Wonder Melyik Firefox - kiegészítők lassítják a legtöbbet?


Hogyan lehet engedélyezni vagy letiltani a TortoiseSVN menüket. Kaspersky védelem bővítményt a Firefox - kiegészítők webhelyéről. Próbáld letiltani a Cookiebuttont, hátha az zavar be. Van a Firefoxhoz olyan kiegészítő , ami tudja naplózni, hogy az egyes oldalakról milyen . Letiltja a flash tartalmakat, így azok csak kattintásra indulnak - kivételek beállíthatók . Mint valószínűleg legtöbben találkoztak vele, a Firefox elkezdte letiltani a kiegészítőket.


Ezt a Firefox egy hibája okozza, nincs a kiegészítőkkel. A beállításokban lehetőséged van engedélyezni vagy letiltani ezeket. Cookie-k engedélyezése vagy letiltása Internet applikációban. Egy Simple Translate nevű kiegészítő okozta a jelenséget.


Firefox kiegészítők letiltva

A Firefox letiltja , és semmit nem lehet vele kezdeni az eltávolításon kívül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések