2016. december 23., péntek

Pedikűr szalonok

A Philips OneBlade egy forradalmi újdonság, ami bármilyen hosszúságú szőrt trimmel, borotvál és formáz. Vedd meg a OneBlade-t közvetlenül a Philips-től. Harapási felàr, Alkalom . Bontás, túlérett szőr trimmelés , aljszőrkiszedés, szőr visszaépítés:.


Cavalier King Charles spániel, 4. Kontúrkövető technológia. Vezeték nélküli működés. Trimmelés , formázás, borotválás. Kutyakozmetika Káposztásmegyer, Kutyakozmetika IV.


Rövid szőrzet, fürdés, szárítás, 3. Félhosszú, hosszú szőrzet, fürdés, szárítás és nyírás, 3. Az árak tájékoztató jellegűek, elhanyagolt csomósság esetén felárat. A megadott árak irányadók, a pontos összeg a kutya méretétől, fajtájától és. Tartalmazza: nyírás, trimmelés , fürdetés, bűzmirigy kezelés, szem és fültisztítás és karomvágást.


Pedikűr szalonok

A fenti árak a rendszeresen kozmetikázott, nem elhanyagolt kutyákra vonatkoznak. Tibeti, Bedlington, Jack és Parson Russel, Ír. West Highland White terrier, Drótszőrű. A komplett kifejezés tartalmazza a nyírást vagy trimmelést, fürdetést, szárítást, körömvágást, fül- és bűzmirigy tisztítást. Ultrahangos fogtisztítás.


Fésülés és bontás: Karomvágás:. Bontás, fésülés, nyírás vagy trimmelés , fürdetés, szárítás, fültisztítás, körömvágás. Az árak rendszeresen ápolt kutyák ellátására vonatkoznak! Mini, rövidszőrű, hosszúszőrű.


Pedikűr szalonok

Teljes ollózás vagy trimmelés kiegészítő díja komplett kezelésnél, –, 8Ft. A kutyanyírás, trimmelés , fogkőtelenítés, karomvágás fontos feladat, bízza rám kedvencét! Szolgáltatások: A kutya teljes körű kozmetikázása.


Az árak a kutya szőrének állapotától függően változhatnak. Fajtának és a gazdi igényeinek megfelelő nyírás vagy trimmelés. Tappancs szőrmentesítése. A tappancsaikon lévő túl hosszú szőr akadályozhatja kutyusainkat . Közepes termetű - trimmelés (pl.: ír terrier) ‎: ‎6. Nagy termetű nyírás (pl.: Óriás uszkár) ‎: ‎Kérem,.


Pedikűr szalonok

Kis termetű - nyírás (pl.: törpe uszkár) ‎: ‎4. Ft kutyakozmetika-debrecen. A teljes generál tartalmazza a nyírást vagy trimmelést, fürdetést, szárítást, körömvágást, fül- és bűzmirigy tisztítást. Elhanyagolt, problémás kutyák kozmetikázásnak ára megbeszélés szerint történik . Király Klári - Schnauzer trimmelés szeminárium és workshop. Hosted by Fanni Sukola.


A szeminárium ára : 20. A hajvégek trimmelése (6-hetente) viszont hasznos lehet, mert ettől a hajszálaink nem állnak kifelé, hajunk formája megmarad. Az ár tartalmazza a nyírást, trimmelést vagy fésülést, fürdetést, szárítást, . Problémás kutyusok kozmetikázása az árakat . A készülék kizárólag piros színben érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések