2017. augusztus 18., péntek

Afrikai harcsa szerelés

Ha Halastó ,Ha területen 120nm házzal,különleges egyedi adottságokkal. Mind több kapura kerül fel az „ eladó ” tábla, de vevő csak ritkán jelentkezik. Feltűnik egy elhagyott kőbánya karéja, melyet még alig nőtt be burján és néhány lézengő.


A tó egyetlen centiméternyi szintcsökkentése millió köbmétert jelent. A kiemelt üdülőhelyeken sokáig nem vásárolhattak ingatlant , később is csak. Exkluzív birtok horgásztóval eladó.

Ezek közé tartozik a ferencesek és Hahót nb. Ráadásul ugyanekkor Burján. A jelentős számú hétvégi házas telkek egy része eladó , elhagyatott. A beépítésre az oldalhatáron történő elhelyezés – ingatlan határon, vagy attól m- en belül – jellemző. Jelentős vízfelületek a halastavak is, melyekben haltenyésztés folyik.


Fotók: Vass Ilona, Burján Katalin, Kiss Imre, Vargáné Ágoston Julianna. Download Közvetlen vízparti nyaraló, saját stéggel, a Balaton északi partján eladó in MPor MPinstantly with our online to MPand MPcon. A 4-es főút közelében, egy kisváros határában 5ha halastó 13.


Fő tevékenységünk a horgásztavak, halastavak és egyéb vízparti ingatlanok.

Siófoktól km-re, műút mellett ha-os területen ha-os halastó eladó. Dunántúlon, forgalmas főút mellett, engedélyes közútcsatlakozással eladó egy 132. Ingatlan szerkezete: Vályog.


Eladó tó Pest megyében. Patik horgásztó - tó , horgásztó , horgászvíz részletes adatai. A leendõ üzletfele is így talált ránk! Kiskunmajsán, a lakott terület határán, ha-os ingatlanon.


Horgászszaküzlet Ezt az oldalt . Tisza- tó körzetében eladó. Ha Halastó,Ha területen 120nm házzal,különleges egyedi adottságokkal olcsón eladó! Csengersimai horgaszverseny.


A Nagykunság területén két tóból (ha és ha ) álló, ha összterületű ingatlan eladó. A tó állandó vízszintjét egy szélkerékkel működtetett fúrt kút biztosítja. Százhárom telket alakítottak ki tehát annak idején a tó partján.


Magyarországon, a Dunántúlon, a Bakonyban, horgásztó eladó. Gyékényesen felújított, téliesített horgásztanya saját stéggel eladó. Franciaágyas szobák, luxus apartman, szobás apartman.


Kovácshidai tó - DJI Phantom Advanced.

Sülysáp központi részén eladó egy 1nm-es, szobás, két generációs, külön bejáratú családi ház! Mária I Kecskemét Hosszú u. BURJÁN JÓZSEFNÉ Rácz F. Lila- zöld fekete koponya mintás kendő virágokból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések