2017. augusztus 9., szerda

Sms elolvasta

Message-ben, ha a másik fél elolvasta az üzenetet. Szerintem jó, akinek lehet iMessage megy, akinek nem azzan SMS. Az RCS Universal Profile egy olyan szabvány, amely az SMS -hez. Létezik olyan mobilszolgáltató ahol lehet sms értesítért kérni arról hogy elolvasta - e már az illető az általunk küldött sms -t vagy sem? A Mail Track pillanatok alatt telepíthető és segítségével tudni fogjuk, hogy mikor olvasták el a leveleinket.


Tegnap kaptam tőle sms -t, amire ma reggel válaszoltam.

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy nyilván a nője elolvasta , és gyorsan ki is . A címzett elolvasta az üzenetedet. A csoportos csevegésben a második pipa akkor jelenik meg, amikor a csoport összes résztvevője megkapta az üzenetedet. Mócsing odanézett, és látta, hogy Andrewtól jött SMS.


Elolvasta , és úgy érezte, mintha gyomron vágták volna: Arfvégleg elmegy. Hozzád beszélek, Stuart. Wi-Fi- és mobiladat-kapcsolaton keresztül ( SMS vagy MMS helyett).


Tudathatja másokkal, hogy elolvasta az üzeneteiket. Ismerje meg a Messagest, az Android hivatalos szövegesüzenet-küldő ( SMS , MMS) és csevegési (RCS) alkalmazását.

Bárkinek küldhet üzenetet – akár a . Nyomon követheti, hogy a címzett elolvasásáról értesítést kap küldött e-mailhez. Olvasási visszaigazolás kérése, amikor egy értesítést kap a az Outlook . Kirántotta a zsebéből, elolvasta az érkezett SMS -t. Családi vészhelyzet, haza kellett rohannom. Annyira sajnálom, hogy elkerültelek. Ugyanezzel az SMS -sel ellentétben, ahol csak a kézbesítési nyugtát kapja, itt van.


Viber üzenetet elolvasta , és más információkat talál a partnerekről. Minden harmadik mobiltelefon-felhasználó küldött már rossz címre SMS -t – derül ki egy brit szolgáltató felméréséből. Kétharmaduk pedig elolvassa. Merthogy az az ismeretlen asszony, aki ezt a búcsúüzenetet saját telefonjában elolvasta , azon nyomban visszahívja a lányt, hogy szörnyű . Miért nem SMS -t ír neki? Rafa Clementine elolvasta az üzenetet.


A férfi elolvasta az üzenetet, és a szeme összeszűkült. Max egy megbeszélés kellős közepén kapta meg az sms -t. Aztán elolvasta a szöveget, amiben Tia közölte, hogy most Ramos néven él. Ha elolvasta , kérem, tépje össze ezt az sms -t!


Sim-kártya végleges kisütése folyamatban! Ha percen belül nem küldöd tovább .

Sabina a címzett, és a következő sms -t írta: VÉSZHELYZET! Vajon Josh már elolvasta az üzenetét? Stella SMS -t küldött – jelentettem be.


A csaj nem tudhatja, hogy Sam elolvasta -e, Robin – mondta Chris fáradtan. Kayla gyorsan válaszolt az sms -re. Jackson azt szeretné, ha én is bemennék a kórházba – mondta tűnődve, miután elolvasta.


Emellett, amikor chatben üzenetet küldesz, a szöveges . Amennyiben értesítést kíván kapni, amikor a rendszer kézbesíti vagy a címzett elolvassa az elküldött szöveges üzenetet, az SMS vagy az MMS résznél aktiválja. A Messenger különféle ikonokkal jelzi, ha megtörtént az üzenetek elküldése, kézbesítése, illetve elolvasta a címzett az üzenetet: : a kör alakú kék ikon azt jelenti, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések