2017. szeptember 29., péntek

Csepel info

Az augusztus -ai tűzijáték előtt és után a metró-, a HÉV-, a villamos-, a busz- és. Az ünnepi hétvégén az útlezárások miatt számos busz- és . Változik a közösségi közlekedés menetrendje az augusztus -i állami ünnepek miatt: a Volánbusz és a. Duna-hidat is érintő lezárások miatt. A Fehérvári királyok menete program idején szakaszos lezárást vezetnek be az érintett útszakaszon a Koronás Parktól a Zichy ligetig.


Többfelé lezárások lesznek.

Jövő héttől egészen decemberig lezárják az 572-es út Léghez közeli szakaszát. Nem lesz könnyű közlekedni augusztus 20-án - Mutatjuk a lezárásokat ! Térképen az augusztus 20-i lezárások. Hiányzó: lezarasok Tájékoztatás az augusztus 19-i és 20-i lezárásokról és. Elfogadta a biztosítási tervet az augusztus -ai ünnep biztonságos.


Az útlezárások a programok zavartalan lebonyolítását, a közönség felhőtlen szórakozását. Augusztus -án a Hajóállomásról tűzijátéknéző séta- és bulihajók indulnak, amelyekről a Balaton . Jön a hosszú hétvége, az augusztus -i tisztavatás, körmenet és tűzijáték, . Idén is három napos lesz az augusztus -i rendezvénysorozat, ezért az eddigi legszínesebb és legélvezetesebb programok várnak mindenkit, .

Szilágysomlyó utcában az Öv utca és a Szuglói körvasút sor között egy rövidebb. Lezárás a Felvonulási téren. Kérik az érintett gépjármű-tulajdonosokat, hogy a fenti útszakaszokat . Békés megyében augusztus -án ünnepségek, tűzijátékok miatt hat városban lesznek ideiglenes forgalomkorlátozások. Eleken, a városnapi rendezvények . Dunakeszin az alábbi utcák kerülnek lezárásra: Kis utca, . Neoreneszánsz kert, valamint a Várkert Bazár mélygarázsa is.


A nemzeti ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében augusztus -án forgalomkorlátozások lépnek . Csodaszép tűzijátékkal ünnepelte Szeged augusztus 20-át. ATIVIZIG autó Huszár Mátyás rakpart közlekedés lezárás rakpart . Programok: Augusztus 15. Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a Piac utcán, a Kossuth téren, a Kálvin . A szervezők tájékoztatása szerint útlezárások lesznek a következő. A Belvárosi hidat az augusztus -i ünnepi tűzijáték alatt este :és . M3-as metró minden nap, hétvégén is. A szélső forgalmi sávokban időszakos sávlezárások várhatók a Váci úton . Már mától rengeteg lezárás lesz Erdogan csütörtöki látogatása miatt.


Budapesten: jön a közlekedési káosz a hétvégén.

A Terrorelhárítási Központ órai hatállyal feloldotta a személy- és létesítménybiztonsági . A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. A lezárások részleteiről tehát itt tájékozódhatnak. Borsodnádasd átkelési szakaszán az 55-ös km-nél szintén félpályás lezárás mellett csatornáznak. Sétáló negyeddé változik augusztus -án Balatonfüred reformkori.


Nemzetközi Triatlon Európa Kupa zajlik Kecskeméten, mely érinti az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések