2017. szeptember 11., hétfő

Portás állás kazincbarcika

Friss iskolai portás állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Munkaadók és álláskeresők ingyenes kazincbarcikai portálja!


Portás állás kazincbarcika

Sürgősen hegesztő állást keresek. Kategória: Üzlet és pénzügyek Karrier , fizetés. Gondolom, nem csak annyi portás , és őr van egy ekkora gyár területén, de azért köszi.


Több friss, ellenőrzött Állást keres. Böngésszen a legfrissebb miskolci állások és munkák között a Profession. Munkaidő: teljes munkaidős állás Fizetési szint: versenyképes, megegyezés szerint.


Portás állás kazincbarcika

Halbo Industry Service - PORTÁS (megváltozott munkaképességű) állás. Közép-Kelet-Európa egyik vezető vegyipari társasága,. Ajánlatok, visszaigazolások elkészítése. Adminisztratív feladatok . Miskolc Kft Miskolc tegnap Miskolci négycsillagos belvárosi szálloda Recepciós állást hirdet Recepciós . Bármilyen állás Farkaslyuk. A térképen csak az alábbi listában szereplő hirdetések vannak megjelenítve.


Villamos- és műszeres szolgáltatás beszerző. Szilvásváradon azonnali kezdéssel. A Jánosik és Társai Kft. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Legfrissebb vagyonőr kazincbarcika állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.


Portás állás kazincbarcika

Portás – Petrányi-Autó Kft. Hátha pont az ismerőseidnek van ilyen állásra szüksége! Budapest, Budaörsi út 179. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az allas.


T: - C: - Ár: Álláslehetőség sofőrnek. Szövetkezet a közelmúltban egyeztetett a kazincbarcikai tankerülettel, negyven iskola tartozik hozzájuk. A telepet két éjszakai portás őrzi. Belföldi vagy külföldi munka, alkalmi munka vagy bejelentett állások hirdetései az álláshirdetés munka apró. A VERSENY RENDEZÕSÉGE: Eördöghné Pataki Irén Kazincbarcikai Vegyész Szakszervezet elnöke.


Lõrincz János Kazincbarcikai Vegyész Szakszervezet. Tisztelt Álláskeresők ! A B-A-Z Megyei Kormányhivatal Kazincbarcikai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán tervezett, Kazincbarcikán 2019.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések