2017. november 28., kedd

Bmi kalkulátor gyerek

Számold ki gyermeked testtömeg indexét! A kalkulátor és év közötti gyermekeknél használható. A százalékosnál kisebb értékek jelentős súlyhiányra utalnak: feltétlen vizsgálni kell . Kiküszöböli a CDC és NIH számítások hibáit.


Adja meg a következő adatokat A gyermek neme FiúLány A gyermek kora. Ne félj, nem olyan nehéz kiszámítani az eredményt, mint amilyen bonyolultan hangzik a képlet.

Ha nem vagy jó matekból, elég, ha beírod. Súlyos ügy a gyerekek testsúlya, főként a vírusszerűen terjedő őrült diétáknak és fogyókúráknak köszönhetően. Ismerkedjünk meg a BMI -vel! BMI kalkulátorunkkal megtudhatja, hogy elhízottnak számít-e, hány kiló az . BMI (testtömeg-index) kalkulátorunkkal megtudhatja magassága és testsúlya. Gyermek BMI kiértékelése.


Pikkelysömörre, ekcémára is nagyon jó lehet ez a szappan! Teafás-levendulás holt-tengeri sószappan, ami nem karcol, hanem meglepően selymes. Az elhízás nem csak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is érintheti.

Ideális testsúly kiszámítása kalkulátor ,táblázat,testtömegindex- BMI segítségével. A testtömegindex- kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális, vagy elhízott, esetleg túl sovány-e. Léteznek az elhízás mértékét meghatározó . Testzsír százalék, aktuális zsírtömeg kalkulátor. A súly kalkulátor segítségével meg tudod nézni, hogy mennyi a babád ideális súlynövekedése.


A percentilis görbe, növekedési vagy súlygyarapodási görbe egy gyermek súly- és hosszfejlődését mutatja: segítségével könnyen láthatjuk, . Vajon hány kilósnak kell lennie egy gyereknek ? Ebben legnagyobb segítséget a testtömeg-index, a BMI ( body mass index) jelenti. A kisebb gyerekek számára a testmagasság illetve a testsúly mérése,. Tudja meg, hogy adati alapján az Ön testsúlya normális, sovány vagy túlsúlyos. Régebben a baba minden mérhető adatát kockás füzetbe írtuk, s a tanácsadáson a védőnő grafikont varázsolt belőlük.


Fejlődési kalkulátorunk segítségével . Body Mass Indexet ( BMI ), . BMI érték még normális testsúlynak számíthat. A cukorbetegség kialakulásában fontos szerepet játszik a testsúly is. Egyperces, szórakoztató és hasznos kalkulátorok. A BMI -képlet hiányosságaira már megalkotója, Adolphe Quetelet is felhívta a figyelmet az.


Testtömeg index ( BMI ) táblázat 7-éves gyerekeknek.

A testsúlyt el kell osztani a testmagasság méterben megadott négyzetével. A BMI -t vagy testtömegindexet világszerte használják az orvosok egy. Mivel számos gyerekorvos nincs tisztában ezekkel a növekedési. BMI -je tíz hónapos korig nagyobb, mint a . OKOSTÁNYÉR gyerekeknek letöltés.


Letöltés magyar változat. Download english version. Energiaigény kalkulátor. Baba percentilis kalkulátor hónapról hónapra. Központi Statisztikai Hivatal által készített .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések