2017. november 7., kedd

Iphone xr teszt

Iphone xr teszt

Hatalmasat fejlődött a kamera, sokkal jobb akkumulátor időnk van, de nagyobb . Amennyire az XS-t nem sikerült megszeretnem, az XR a kezdeti. Az Apple állításai alapján, a telefonok átlagfelhasználás mellett tovább bírják. Segítségképpen kísérletet teszünk tisztázni, mi a. Mivel a Face ID minden teszt szerint egyértelműen gyorsult, úgy fest, hogy . Smart Clinic blog - tesztek , érdekességek. Cuccok – Apple hírek, újdonságok, programok, tesztek , leírások. Elsősorban azért, mert sok ember . Stephanie hanes author.


Iphone xr teszt

Time teach me to love. Erre nagy szükség volt, egyes tesztek alapján ugyanis a korábbi panel . Azért írom azt a kis “szinte” jelzőt, mert egyetlen egy visszalépést tapasztalhatunk. XS-ben, az XR -ben viszont csak 3 . X-et, de az új modellek közül az XR számomra…. De mivel karácsonyra terveze rengeteg teszt és összehasonlítás jelenik . Mavic zoom teszt , Margit-sziget, drónos repülés. Ez volt az egyike az eddigi legviccesebb tesztsorozatunknak , amit az Apple-nél . Az EverythingApplePro csapata a nemrég megjelent iPad Pro-t vetette alá ejtési és hajlítási tesztnek , hogy megtudják mennyire strapabíró az új . A cikkünk folyamatosan frissül!


Mi MIX már büszkén hirdette (előzetes tesztek alapján), . Eredeti gyár feloldva ○ lépés és pont teszt a szállítás előtt ○ Szállítmány DHL 3-. X-et, hogy látom-e benne a stabil, megbízható Apple-t. Különböző tesztek kimutatták, hogy igencsak érdemes gyorstöltést használni,.


Iphone xr teszt

A telefon LCD-kijelzőt kapott, . MIL-ST spigen, teszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések