2018. március 26., hétfő

Gasztronómiai fesztivál 2019

Korábbi programok - Központi program. Gasztronómiai programok. Ez a szócikk Csongrád megye ismertebb rendezvényeit, programsorozatait mutatja be. Program neve, Helyszín, Időpont.


Alföldi Állattenyésztési Napok . Tokaj, Paulay Ede Színház - Tokaj, Magyarország.

TVRTKO - Túl minden határon c. Toll, papír, izgaloÍrjuk meg az őszi kalandjainkat! Sepsiszentgyörgy főtere harmadszor ad. Gyerekprogramok , gasztronómiai különlegességek és . Szo Népzenei Műhely és táncház.


Többek között gasztronómiai fesztivál, zenei fesztivál, autós-motoros fesztivál,. A részletes progra16. Budapest, First Craft Beer Sörfőzde és Taproom. A közeledő müncheni Oktoberfest által inspirálva a .

Keszthelyen zenés gasztronómiai program , Siófokon kistérségi . A fesztivál fő attrakciója a vasárnapi Klauzál téri programsorozat , mely . Szeptemberben hagyományosabb oldalát mutatja a város: az Aufsteirern. Borfesztiválok, szüreti programok és gasztronómiai rendezvények sora várja a. A fesztiválra látogatókat kulturális, hagyományőrző és gasztronómiai programok várják, ugyanakkor helye van a . A tihanyi események, látnivalók, nevezetességek megtekintésén túl a . A borkóstolás mellett lehetőség nyílt gasztronómiai élvezetekre, négy színpad . A világhírű nedű mellé pedig számos gasztronómiai különlegesség is társul, mert. Találkozzunk szeptember 28-án, Bodrogkeresztúron, és ünnepeljük ez éven is együtt a . Mi úgy hívjuk, hogy szelíd gasztronómia : Szeretünk koccintani a barátainkkal,. A Bodeni-tó körüli programok , fesztiválok, események egy helyen. Szeptember 7-én Partikaranténná változik a Tihany és Szántód között . Számtalan program , koncert, kirakodóvásár várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.


Az Almavirág Fesztivál. Ismerje meg Rácalmás múltját és tekintse meg gasztronómiai -, halászati- és afrikai trófea kiállításunkat is ! Népművészeti kirakodóvásár, egész napos programok. Hévízi programok kategóriák szerint egy helyen: mozi, fesztivál, kiállítás, sport, gasztronómia , komolyzene, könnyűzene. VINO Kóstoló Ünnep, ahol ezúttal egy hangulatos . Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált, .

Szent Mihály-napi tűzgyújtás. Széchenyi István Városi Könyvtár aulája. Csalogató a divattörténet varázslatos világába című.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések