2018. március 13., kedd

Nav adóbevallás 2019 sms

Nav adóbevallás 2019 sms

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. SZJA webes kitöltő program. Hogy juthat hozzá az adóbevallási tervezethez? Fontos adóbevallási határidő közeledik – hívta fel a figyelmet lapunknak. Fontos, hogy az egyéni vállalkozók szja- bevallásának benyújtási határideje megváltozott.


Akinek nincs ügyfélkapuja . Akár sms -ben is kérhetjük az szja- bevallás tervezetének. Az adathalász csalók a közelgő adóbevallási időszakra hivatkozva. Az adóbevallást minden esetben be kell adni akár keletkezett adónk, akár nem.


NAV papír alapon küldje . Március 18-ig akár sms -ben is kérhetik az szja-bevallási tervezetük postázását az adóhatóságtól azok, akiknek nincs. Idén is kérheti a Nemzeti Adó - és Vámhivataltól szja-bevallási tervezetének postázását. Esetükben március -ig elektronikusan, postai úton vagy sms -ben kérhető az eSZJA. SMS -ben is lehet intézni! Sokan már az első pillanatban felkeresték a Nemzeti Adó - és.


Nav adóbevallás 2019 sms

Az adóhatóság szerint a közelgő adóbevallási időszakra hivatkozva telefonon,. A folyamat több lépcsőből áll – mondta . Ha munkáltatótól kap fizetést, még ha nyugdíjas is, nem kell adóbevallással pepecselnie! Idén a személyijövedelemadó- bevallás tervezetét azoknak is külön kérés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések