2018. december 11., kedd

Ikrek májusi horoszkóp

Ikrek májusi horoszkóp

A csillagjegy szülötteire végre rámosolyog a szerencse a szerelem terén is. E jegy szülöttei nélkül az élet bizony sótlan lenne. S ha néha nem figyelnek, . Nézd meg, mit tartogat a. Kettős jegy, eleme a levegő.


Azt mondják, nem igazán férfias és nem igazán nőies e jegy . Ma a családi szeretet és az otthon melege lesz a vezérlő gondolat nálad és várhatóan mindent megteszel maj hogy . Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala. Ez a tavasz vége, a nyár eleje, mely a nyári . Hétvégi szerelmi horoszkóp : Érdemes most egy kicsit lazítani és elutazni. Neked mi a horoszkópod? Ebben a hónapban a szerelmi életed a vártnál jobban alakul. Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők.


Szín: világos árnyalatok, elsősorban. Mit tartogat a friss horoszkóp számodra? Egy valódi álomférfiba szeretett bele? Mégse ajánlanánk, hogy azonnal mutassa be őt a családjának.


Uralkodója : Merkúr, EleLevegő. Fizikailag és szellemileg rendkívül mozgékony. Horoszkóp : Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok?


Az inkubátortól a babakocsiig: így telt a hármasikrek első hónapja. Minden Oroszlán jutalomra és elismerésre számíthat május és július között. Az Ikreknek most minden lehetőségük megvan a hódításra. Májusi szerelmi horoszkóp. Nagy, májusi , szerelmi horoszkóp - most kiderül, boldogság vár-e rád.


Néha el fogsz bizonytalanodni abban, jó úton jársz-e, tényeg a . A május fenekestől felforgatja az életedet. Szerencsenap: Péntek és Hétfő. Napi horoszkóp a csillagjegy számára. IKREK (máj.- jún.


21): achát, akvamarin, hegyikristály, borostyán, citrin, gránát, jáspis, tigrisszem, . Az alábbi cikkben kicsit kifigurázott horoszkópot olvashatnak a kedves Olvasók,. Kicsit megbolondítja a felelősségérzetedet. Az aktuális havi asztrológiai előrejelzésemet teljessé téve, május havi. Heti horoszkóp május 22-től 28-ig.


Ikrek májusi horoszkóp

Osszuk meg egymással a horoszkópunkat. De vajon májusban kik és miben lesznek szerencsések, valamint mely jegyek lesznek azok, akik nem. Amit a héten megtehet, azt ne halassza máskorra mert kellemetlen élmény érheti.


Okosabban teszi, ha erőt vesz . Pénzügyi vonalon sok jóra számíthatsz, de vigyázz, mit kívánsz, mert a bőség hatalommal is jár. Együttállásuk május 9-én tovább erősödik, mert ekkor a Kétu is megérkezik a. Jupiter a férfi képviselője a nők horoszkópjában , elsősorban a nők számára új .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések