2018. december 18., kedd

Sülysáp zártkert

Sülysáp zártkert

Keresse meg nálunk leendő tanyáját, sülysápi. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Havonta több millióan választják az ingatlan. Tetőtér beépítésre került, ezzel is növelve a lakóteret. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz . Sülysáp területén az Ingatlannet kínálatában.


Beépítési mód oldalhatáros. Végrehajtás alatt lévő ingatlan: gazdasági épület egyéb 8malapterületű, művelés alól kivett terület és gazdasági épület. Földes úton megközelíthető . Egy-egy telek utcafronti része 8m, így. Az adatok lekérhetőek SMS küldésével is.


Adatok lekérése SMS-el . Az iroda informatikai hátterét az Ingatlan Forrás biztosítja. A vizet (ivóvíz minőség) . Tulajdonos neve: Kolompár Gáborné. Alsó Rákos hegy üdülő övezetében ZÁRT kerti ingatlan eladó. Mindegyik, belterület, külterület, zártkert.


Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából! Eladó zártkerti kisház zúzottköves utcában percre az állomástól illetve a központtól, medence, gyümölcsfák! Egy várossá nyilvánított település ezt nem engedheti meg magának . A ház szerkezete masszív,, beton . Várvölgy, Kültelek ( Zártkert ). Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: sülysáp. A házban van hálószoba, egy nappali . Tápiószentmártonban, üdülőrészén zártkerti telek eladó! Továbbtanulási lehetőség van!


Jelentkezés: személyesen a telephelyen: sülysáp , Dózsa György u. Zártkerti utak elkészítésre benyújtott pályázatok boríték bontása. Földszinti rész nm, ahol szoba, zuhanyzós fürdő és konyha. Farkas Szilárd Letenye polgármestere beszél a zártkert ingatlanok vásárlásáról.


Sülysáp zártkert

Keresgélés közben sokszor találhatsz zártkerti ingatlant. De tudo hogy pontosan mit takar ez a fogalom? Hogyan veheted meg egyáltalán?


A Zártkert Programra milliárd forint hazai forrású keretösszeg áll rendelkezésre. Egy pályázat keretében legfeljebb millió Ft vissza nem .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések