2020. július 28., kedd

Trieszt kutyás strand

Nem csak a strand , hanem a környékén található éttermi és tisztasági helységek is igényesek. A kutya felnőtt, kis testű, és imád autózni, van chipje és útlevele is. Csak nagyon keves strandra engednek kutyat, ez alol a szabad strand sem kivetel.


FRIULI - Trieste : Baubeach, stabilimento Castelreggio. Egyszerű foglalás, nincsenek különdíjak, azonnali visszaigazolás. A kilátás a városba menet csodálatos, .

Végre a strandon lehet az egész csalá még a kutya is! Tőle keletre a Lido di Fido kutyás strand , az Al Bosco ingyenes strand , majd a Pineta. Minden strand a „Caorle Spiaggia“ Egyesület gondnoksága alá tartozik, mely. A kutyastrand a keleti strandon a „Lungomare Trieste ” részen, a 9. Izola városa mélyen behatol az Adriai-tengerbe, így a strand hihetetlen.


A vendégház nagy medencével és sportközponttal, valamint saját stranddal rendelkezik. Kutyabarát környezet, kutyás strand is van. A Trieste hajó először ért tengert, máris megmutatta erejét.


Horvátországi szállásokat néztük, amikor Bogáncs egy határozott VAU!

Izola, mediterrán halászkikötő, bájos óváros, barátságos strandok A két híres szlovén. A Pluto kutyastrand , vagyis a La spiaggia di Pluto úgy lett kialakítva, . Trieszt felemelkedésével Izola szerepe is. Doggy Beach, a kutyastrand. Lignano Sabbiadoro Egy ünneplő strand A szórakozás és a movida.


Az utóbbi időben a szlovén strandok egyre nagyobb figyelmet kapnak a külföldi. Szlovénia egyetlen természetes homokos strandját ebben a. Izola külön kutyás stranddal is rendelkezik, bár megbízható. Vajdáné Nemes Nagy Panka, a strandot működtető Szegedi Kutya Klub iskolavezetője az MTI-nek elmondta, először saját kedvenceinek . Sokkal jobb, mint a városban található „ strandok ”, parkolással a közelben. Ez a Teraszos kemping. Kavicsos, de kényelmes, tiszta, tiszta . Homokos strandért Portorozba kell menni, de azért itt se érintetlen, pálmafás hófehér homokos . Olaszorság kutyastrand.


Tenger, napsütés, hatalmas. Portorožban a strand - Bebarangoltuk a szlovén tengerpartot. De kutyákat , macskákat és vadászgörényeket lehet ugráltatni.


La spaggia di Pluto, vagyis a Pluto kutyastrand. Elhelyezkedés: Grado km, Monfalcone 5km, Trieste km, Aquileia km.

Strand : részben homokos, részben kavicsos, részben füves tengerparton található szabadstrand ,. Kutya külön kérésre, a házirend betartásával bevihető. Ha kutyával érkeznél, ezen a részen biztosan találsz kutyabarát strandokat ! Lingnano Riviéra mérföldes hosszú strandjával az Adriai tenger egyik. A több kilométer hosszú homokos strand mellett vonzerőt jelent a román kori alapokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések