2020. július 23., csütörtök

Velencei tó futás 2018

Szeretettel várunk minden futni vágyót a nyári Velencei - tó futásunkra. Gyere el, ha szeretnél egy jó hangulatú csapatban futni , laza tempóban, . Gárdony Az útvonalat Gárdony környékén találod. A legközelebbi futást vagy kirándulást itt egyszerűen megtervezed térképen és megosztod a barátaiddal, . TIHANY TRAIL - a téli terepfutás - Belső tó - R: Tihany Sport és Szabadidő Egy.


Velencei tó futás 2018

VELENCEI - TÓ SZUPERMARATON. Ha szeretnéd körbefutni a Velencei-tavat, most itt a lehetőség! Augusztus első szombatján a Velencei - tó partján reméljük, hogy ragyogó napsütés, minimális és enyhe szél, tehát tökéletes úszóidő várja . Helyszín: Agárdi szabadstrand autóparkoló, Agárd Üdülők útja 3. Az Ön ártal kért tartalom már nem elérhető. A velence - tó északi partján egy csodálatos helyen!


Nevezz, fuss és jótékonykodj! Sports event in Velence , Hungary by Tósport Kft. A tökéletes minőségű, széles aszfaltcsík még a most kezdő futóknak is ideális környezetet biztosít saját határaik feszegetéséhez. A gyorsabb sportolóknak pedig . A Velencei - tó körül jól kiépített kerékpáros infrastruktúra és számos, könnyen.


Velencei tó futás 2018

Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Verseny városa: Velence. Május 2 km, 19:3 16. Székelykapu futás , Wekerle telep. Tóparti Futóparti , Agárd.


A RENDEZVÉNY TÍPUSA: FUTÓVERSENY. KÖR a Velencei - tó körül (kerékpárút, időszakosan kijelölt vagy lezárt közút). Kikelet futás , Bölcske . Salla Trail terep és akadályfutó verseny, Borostyán- tó , Zalalövő.


Suki Trail Terepfutó verseny a Velencei -hegységben, Sukoró. Vízi futóversennyé vált a Velence Maraton - A várost elöntötte a tenger, a maratonisták. Szilveszteri Pezsgőfutás - Velencei - tó kör. Idén újra lesz Adventi tekerés a Velencei - tó körül. Ha tavaly is ott voltál, vagy.


Velence Run „plogging”-ot a Velencei - tó partján, vagyis a résztvevők futva gyűjtötték a szemetet. Tisza-tó Bringakör Kerékpáros . A naptárod az összes Futóversenyek Velencében és környékén. Spartiates Paintball akadályverseny (1.) - Szentendre ~ AKADÁLYVERSENYEK kiírás eredmények Már.


Bősi futóverseny (4.) - Gabcikovo. Budapest - Csepel Sziget 5-1-5-10km. Országúti, terep és akadályfutóversenyek, futás események Magyarországon. Szűrési lehetőség hónapra. Az egyik legnépszerűbb sportág a futás , mert ahhoz nincs szükség sok mindenre, többnyire csak egy jó futócipőre.


Mercedes futás , Kecskemét : km Berényi Mihály 53:25. Robbanásszerűen nő a Velencei - tó környéki települések lélekszáma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések