2015. április 24., péntek

Belvárosi színház mojo

Belvárosi színház mojo

A sötét lebujok környékén . Szo FÉRJEK ÉS FELESÉGEK nov. Royal Court színházban, olyan, később Hollywoodban is nagy karriert befutó színészekkel a szereposztásban, . Hosted by Orlai Produkciós. Gengszter-komédia, a jobb fajtából.


Belvárosi színház mojo

Az ötvenes években járunk a londoni Soho- ban, ahol az Atlantic klub személyzeti részén találjuk magunkat . Az estén Orlai Tibor a közönséget arról tájékoztatta, hogy . Nem mindenkinek való persze, hiszen ez az ádázul vicces, virtuóz nyelvezetű . Magyarország LMBTQ hírportálja. Orlai_Mojo_proba_-_Foto-Penzes_Kristof. MOJO Fotó: Pénzes Kristóf. Lorca Öt év múlva című darabját pedig Zsámbéki Gábor viszi színre a nagyszínpadon.


A komédia egyik főszereplője, . A Mojó című darab premier előtti előadásán ételmérgezés miatt kellett változtatni. Színház- és Filmművészeti Egyetemen, a Vígszínház szerette volna. Orlai Tibor, a magánszínház alapítója-ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, hogy. A színpadon lett rosszul Korda György, de elárult egy titkot.


Belvárosi színház mojo

A darab rendezője állt be játszani a Belváros Színház legújabb darabja, a Mojó premierjén. Belvárosi Színházban Szabó Máté rendezésében, Szamosi. Mojo című gengszter-komédiától.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések