2015. április 8., szerda

Gyomor felfúvódás lelki okai

Mint a kiváltó okok sorában láttuk, fontos az alapos rágás, illetve a helyes. Mivel a feszültségek szintén elősegítik a gázosodást, ezért lelki szinten . Természetesen lehet más oka is a puffadásának. Szeretné megismerni a puffadás lelki okait ? A gyomor problémáinak lelki okai.

Például egy fokozott lelki megterheléssel járó időszak, bizonyos ételek. További okok , amik felfúvódást okozhatnak. Az emésztési zavarok lelki háttere. Hízás, szorulás, puffadás.


Mint minden szervedre, az emésztőrendszeredre is kihat lelkiállapotod. A bélrendszer nemcsak a táplálékok, hanem az érzések és gondolatok felszívódási központja is. Egy, a betegségek lelki okait kutató nézet szerint bármi, ami . A felfúvódás a túlzott bél- vagy gyomorgáz termelődésének következménye.

A panaszok oka sokféle lehet: így például az epeáramlás zavara, a hasnyálmirigy. Egy ideje olyan készítményeket is adnak, amelyek serkentik a gyomor - és bélizomzat működését. A kellemetlen szeleket lelki tényezők is kiválthatják.


Gyulladásos gyomor -bél betegségek, gyomor - és patkóbélfekély esetén keserű. Mint annyi más panasz, a felfúvódás hátterében is állhatnak lelki okok. Aki túlságosan sokféle ételt vesz magához, melyek nehezen tűrik egymást, vagy egyszerűen „nehezen emészthetőt fogyaszt, felfúvódik.


A puffadás nem más, mint egy szubjektív érzés, panasz, melyet a belekben történő gázfelhalmozódás okoz. Lelki szinten e jelenség. A gáz feszíti a beleket, a has. Ezt természetesen nem a hirtelen felszedett plusz kilók okozzák, hanem a puffadás , mely gyakran jár együtt székrekedéssel, gázképződéssel, . A pszichoszomatikus gyógyítás lelki alapú.


Először szakororvossal kell ellenőriztetni, nincs-e szervi ok , tényleg. Hasi fájdalom, puffadás , diszkomfort érzés, a székletürítés zavara kíséri. A leggyakoribb oka , a nem megfelelő időpontban való étkezés, a rágás hiánya,. Az irritábilis bél szindróma (röviden IBS) a gyomor -bél rendszer.


Akne - Érintkezési problémák, testi konfliktus, lelki tisztátalanság.

Felfúvódás - konfrontáció az emészthetetlennel, ellenkezés által kiváltott belső feszültség. Gyomor bántalmai - Rettegés az ismeretlentől. FELFÚVÓDÁS - LELKI OKAI. Főbb tünetek: hasi fájdalom, korgó gyomor , híg, váladékos széklet, állandó ürítési kényszer fájdalommal, görcsökkel, a mellkas . Puffadás , telítettségérzet, görcsös fájdalom, fokozott bélgáz képződés,.


Irritábilis bél szindróma: panaszok, okok , tünetek. Mit jelent az, hogy lelki oka van egy nyilvánvalóan testi panasznak? A szerv fájdalma mögött meghúzódhat elfojtás, düh . Egyik oka lehet az agy és a bél közötti információcsere zavara. A panaszokat gyakran kiválthatják vagy felerősíthetik testi és lelki.


A kimerültség, a kiégés nem csak a túlhajszoltság, a kevés pihenés és alvás, nagy testi- lelki megrázkódtatás miatt alakulhat ki, szervi okai is . A hasfájás fizikai testi okai : puffadás , étkezési nehézség, gyors teltségérzet, emésztési zavar, bélelzáródás, vakbélgyulladás, a bélrendszer vagy a gyomor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések