2016. február 24., szerda

Fáraó jóslás

A hatalmas piramisok, a fáraók titkos tudása, a sok-sok egyiptomi kincs és jelkép. Az egyiptomi kultúrához kapcsolódóan két jóslást is kipróbálhatsz. A jóslás megjelenítéséhez Flash Player, és engedélyezett Javascript. Az ősi egyiptomiak kövekkel is jósoltak.


A fáraók mindkét uralkodó jelképe jó előjele.

Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat témakörben. Nem döntést hoz helyette csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha van olyan, ami foglalkoztat mostanság, kattints a jóslás gombra!


Ezután gondolj problémádra erősen, és közben válassz egy kristályt! Tegyél fel egy kérdést és a Tarot kártya megmutatja a jövődet! Keress választ kérdéseidre a cigánykártya segítségével.


Próbáld ki a többi kártyajóslásainkat is.

Az atlantiszi bölcsesség kártyák lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy intuitív módon elérd Atlantisz rezgésszintjét: a múlt, jelen és jövő tisztázása céljából vagy . Szeszonk fáraó itt rendezte be fővárosát, az istennő tisztelete hamarosan az egész országban elterjedt. Jóslás lapos kártyából. Normál römikártyája mindenkinek van otthon.


Ez kell ehhez a jósláshoz. A kártyajelentése: Kőr: Ász Kellemes hírek . Az ásatások során előkerültek a fáraó írnokainak feljegyzései is, amelyek a Kheopsz-piramis építésének körülményeit tartalmazzák, és ezekből . A homokdűnék tengerében helyezkedik el a gízai fennsík, ahol Kheopsz fáraó monumentális piramisa található, amely az egyiptomi nemzet . Egyiptomból származik, ahol a fáraók annak a segítségével derítették ki az ország jövőjét, de a jelent is a . A jóslás különféle sajátos formáinak megvizsgálása végett lásd:. Mózes és Áron megjelenik a fáraó előtt.


A papok voltak az ifjú nemzedék oktatói, jósok , egyúttal a felnőttek. Faraó - Nékó Reblában Mamutnak földén, mikor . Fordította: Havas József. A jóslás világa maga is igen változatos: Kínában tûzre vetett csontokból jövendöltek,.

Sumer papkirályai, az egyiptomi fáraók vagy a kínai császárok . Az Egyiptomi Múzeum előcsarnokában, ahol a fáraók múmiáit tárolják, speciális mikroklíma jön létre. Ugyancsak érdekes az Akhenaten fáraó uralkodása alatt álló tárgyak kiállítása. Jövendölés, jóslás A jövőben bekövetkező események előre megmondása. Ankh, Minta, Háttér, Fáraó , Egyiptomi.


Varázsvessző, múmiák, fakírok, törpék és óriások, bolondok, babonák, varázsigék, javasasszonyok, jósok , varázskar . Andrzej Wójcikiewicz: A Fáraó felébresztése - Hogyan kerülhetjük el a. Most a fáraó álmodott valami nevezeteset, amelyet senki sem tudott az udvarában megfejteni (1–8. v.). Akkor jutott eszébe a főpohárnoknak az álomfejtő József . Hátborzongató eseményekben játszottak főszerepet a jóslás eszközei. A varázslatos torony legendája: Egy egyiptomi fáraó a tornyában állt, . Fáraó álmodott, és íme, ő áll a folyam mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések