2016. február 4., csütörtök

Királyrét kismaros túra

Királyrét kismaros túra

Verőce Mentett útvonalak,túraútvonalak,turistautak. Kirándulás a Kisduna holtághoz. Túra a Nagy-Kősziklához, a Gál-hegyre. A kilenc állomásból álló útvonalon.


A túratáv itinere letölthető. Verőcére érve a főútról a József Attila utcán Verőce . Címkék: tavasz túra börzsöny túraleírás királyrét csóványos magosfa. Címkék: ősz túra börzsöny kismaros forrás túraleírás királyrét nagy hideg hegy kóspallag. Magyarország harmadik legidősebb kisvasút vonala, csak személyforgalom működik, a vonalat elsősorban kirándulók . Erdei nyomkereső túra gyerekeknek.


A környék legszebb helyeire és nevezetességeihez vezető túra útvonalaiból is. Csóványosi-kilátóhoz, amely igen . Nagymaros környékén négy kisvasút vonal működik. A kisvasutazás az erdőben nem mindennapi élmény.


A vonatozásokat erdei túrákkal is összeköthetjük. Kismaros , illetve Szob-Bp. Ezután pedig kezdetét vette az egyre keményebb túra , G - a túravezető - nem laza tempót diktált úgyhogy végig a földet néztem nehogy . Két nap kerékpározás fél napos gyalogtúra a Rám szakadékban).


ZebegényTörökmező portya. Személygépkocsival: a 12. Számos olyan helyet találunk útközben, amely különböző túrák kiindulási pontja. A Budapesttől km-re fekvő Nagy Hideg-hegy síterepen található Magyarország legnagyobb szintkülönbségű (2m) sífelvonója. Megújult formában, interaktív kiállítással, szakvezetéses túrákkal vár a királyréti Hiúz Ház.


Királyrét kismaros túra

Börzsöny - edei túra Pallóhíd Börzsöny, függőhíd. Szokolya felé vezető úton található a XVIII. AutAK A KisVAsút KözEléBEn. Királyrétről Kisinócra (Kóspallag) túra :D Ráadásul ami . A KIRÁLYRÉTI ERDEI VASÚT. Itt szintén több hosszabb és rövidebb túraútvonal találkozik.


Túra után egytálétel ebéd az NHH turistaházában. A megadott koordináták a túra ajánlott kezdopontjára mutatnak. Túra útvonala: Letkés- Sas-hegy-Márianosztra.


Királyrét kismaros túra

Bezovec - Tapolcsány vára - Temetvény vára/ - téli túra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések