2016. március 29., kedd

Idézet kisfiamnak szülinapra

Szép napra keltem én a mai reggel. Nincsen ilyen szép nap, egy évben csak egyszer. Szerető szavaim e szép napra kapod. Csak telik az idő, s te egyre okosabb vagy, szemedben ott ragyog az élet, mindenhol nyomot hagy. A pint Rebeka Orbán fedezte fel.


Idézet kisfiamnak szülinapra

Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Szülinapi sms-ek, versek, idézetek fórum, vélemény és hozzászólás. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Reggel úgy ébredtem fel, hogy mosoly dermedt arcomon. Teljen a napod boldogan vidáman, ezt a napot minden évben türelmesen kivártad. Azt te is tudod jól, születésnapodon . Kristófné Vidók Margit:. Kedves szülinapi versek gyermekeink részére.


Lepd meg a szülinapost egy frappáns idézettel! Idézet anyunak, apunak, nagymamának, nagypapának:. Az ünnep nem naptól függ. Nem dátumtól, nem csillogástól, nem ajándéktól. Mert az ünnep nem kívül van.


Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült , ablakában muskátli, tetején galambok. FIAMNAK SZERETETTEL - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! Válogattam 1-érdekes képet, jókívánságot,. Kisfiam éves lett, ezért ünneplünk ma! Fiamnak szülinapra , vers, kép, idézet.


Tudo kisfiam , a világon nagyon sok a csalán, a tövis, a gyom. Köszönet szüleimnek mindenért! BOLDOG SZÜLINAPOT kíván! Szülinapra Vár a mosoly és a dal, maradj mindig fiatal.


Születésnapi versek, idézetek , sms. Azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük…:-) Bár ősszel születettél, mégis örök tavaszt és napfényt hoztál az életembe. Időnként még most sem . Megható versek- idézetek. Van egy szó, van egy név ezen a világon, Melegebb, színesebb, mint száz édes álom.


Idézet kisfiamnak szülinapra

Csupa virágból van, merő napsugárból. Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég! Légy boldog, míg világ a világ,. Ezektől egész biztos, hogy ellágyul a . Az előző cikkünkben idézeteket gyűjtöttünk nektek össze – ezennel pedig jöjjenek a születésnapi versek!


Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig, búbánatot sose lássál, s akit szeretsz . Röpül az idő, mennek az évek,. Boldog Szülinapot Kívánok. A legszebb gyereknapi versek, gyermekemnek gyereknapra vagy bármikorra a szeretetről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések