2016. március 25., péntek

Lótusz szépségszalon sobieski

Lótusz szépségszalon sobieski

Végezzen lábápolást egy lábon kézi pedikűr alkalmazásával, bőr és kör ömkezeléssel egy speciális. Lábápolás ajánlott menete , a lépéssorrend szempontjai. akril, zselé, porcelán, beépítések. Manikűrös, pedikűrös , üzletvezető.


Klasszikus manikűr Teljes pedikűr Egyperces manikűr Műkörömépítés Körömbenövés kezelése. Lábáztatás: célja a bőr puhítása, frissítése és a kellemes ellazulás . Borsa Címkék: köröm, lábápolás, pedikűr , sarok, szépség hozzászólás. A lakkozás menete egyébként már nem titok, ugyanazt a technikát . Kézápolás, lábápolás szolgáltatásaink: manikűr, paraffinos kezelés, pedikűr, lábápolás,. A pedikűr kezelés menete : fertőtlenítő lábáztatás, Relax . Illóolajos, fertőtlenítő . A láb bőrtípusának megállapítása után, lábáztatás következik, az áztató vízbe tehetünk fertőtlenítőt, lábnyugtató vagy puhító sókat. A lábunk egy életen át hűségesen szolgál bennünket, mi mégis keveset törődünk vele.


Sokszor egész napra szűk cipőbe zárjuk, hogy a divatot a kényelem elé . A gépi pedikűr több évtizede alkalmazott pedikűrözési mód a nálunk fejlettebb országokban. A kezelés előtt ajánlott a hagyományos pedikűr. Az esztétikai pedikűr és a gyógypedikűr minden fázisa elvégezhető . A perces pedikűr menete : -tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal. A perces pedikűr menete : -tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal. A szolgáltatás menete : Száraz manikűr.


Lótusz szépségszalon sobieski

Problémás pedikűrt , mint pl körömbenövés, tyúkszem, gombás köröm kezelését is vállalom! Ferenczy Ildikó mobil pedikűrös és gyógypedikűrös. CALLUX PRO Vegan pedikűr. Kezelés menete : Intenzív Gél pakolás a . A lábaink nagy igénybevételnek vannak kitéve a mai rohanó . A látottak és az elmondottak alapján lehet személyre szabottan felállítani a klasszikus manikűr menetét.


Gél lakkozás lépésről- lépésre, részletes leírás a lég lakk elkészítéséről (zselé lakk, gellac). A manikűr, pedikűr és műköröm szolgáltatásaim mellett vendégeim kedvence a spa kéz és lábápolás. A különböző bőrtípusoknak és az igényeknek . Lábbelik, zokni, harisnya eltávolítása 2. A kezelendő bőrfelület tisztítása, fertőtlenítése, öblítése, szárítása 3. Kellemes SPA hatású kezelés szike nélkül! A spa pedikűr ötvözi a spa lábápolást és a gyógypedikűrt. Az előbbi kiegészül a problémás lábak kezelésével és teljeskőrű szolgáltatást nyújt.


Kombinált lábápolásnál a kezelést egyrészt a kézi lábápolás eszközeivel, másrészt a gép segítségével végezzük. Ez a kezelés hatásosabb, . Esztétikai pedikűr és gél-lakkozás lábra frissítő talpmasszázzsal. Menete : lábáztatás, bőrkeményedés eltávolítása, körmök . A professzionális lábápolásért felelős szakemberünknél a pedikűr és a. Pedikűr , lábápolás, géllakk lábra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések