2016. március 11., péntek

Vagyonőr állás kazincbarcika

Friss vagyonőr telephely őrzés állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon.


Legfrissebb vagyonőr kazincbarcika állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Ausztriai Állások Mindenkinek!


Amit kérünk: érvényes vagyonőri igazolvány különbözeti tanúsítvány megbízhatóság. BIZTONSÁGI ŐR - KAZINCBARCIKA ÉS KÖRNYÉKE elvárt gyakorlati idő: év felett évig Iskolai. A legfrissebb miskolc (és környéki) biztonsági őr, személyőr, vagyonőr , security és hasonló munka a jobinfo.


Vagyonőr állás kazincbarcika

Személy- és vagyonőr (hónap) 8. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. Böngésszen a legfrissebb állásajánlatok és munkák között Gépkezelő ( Szakmunka). Kazincbarcika régióban. Jelenleg is dolgozom, lehetőség szerint váltanék. Csak bejelentett állás érdekel, korrekt munkakörülményekkel.


Biztonsági szolgálat állások a Jánosik Kft-nél. Belföldi vagy külföldi munka, alkalmi munka vagy bejelentett állások hirdetései az. Vagyonvédelmi szolgálatvezető, vagyonőr. Fegyveres biztonsági őr . Adataid megadásával létrehozhatod profilodat, és állásértesítőt állíthatsz be, hogy elsőként tudj a legjobb állásokról.


Munkaadók és álláskeresők. Keresés, böngészés és alkalmazni az új állásajánlatok vagyonoroket keresunk Magyarország. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal az allas. T: - C: - Ár: Álláslehetőség sofőrnek.


Fő, Telephely, Érdeklődni lehet. Legújabb borsodi állások , munkalehetőségek workline. Fokozott pszichés terhelés. Miskolcon és környékén! Képernyő előtt végzett munka.


Budapest, részmunkaidős állás , vagyonőr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések