2016. augusztus 15., hétfő

Autószerelő képzés békés megye

Képzési kör, Képzési program megnevzésse, Nyilvántartásba vételi száma, Nyilvántartásba vétel időpontja. BéKSZI Kemény Gábor Szakközépiskolai telephelyén valósul meg. Gyere és szakértő, profi tanároktól tanulod ki az autószerelő szakmát OKJ-s tanfolyamunkon. A szakképzett autószerelő hiányzik a munkaerő piacról! Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés ! A szakmák szakgimnáziumi (technikum) évfolyamos képzés keretében.


Autószerelő képzés békés megye

Autószerelő ideiglenes felvételi rangsor. Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben! Ilyen például az autószerelők alternatív gépjárműhajtási technikus képzése. Szakképesítéshez Budapest vagy egy adott megye hozzárendelése:. Megye Képzés megnevezése Felhívás szerinti sor száma Képzés helyszíne Képző.


A 34-es számjegyekkel kezdődő OKJ azonosító számú képzések megadják a lehetőséget egy jó szakma elsajátításához. Országos képzés nappali, levelező és távoktatásban. Masszőr, egészségügyi, szépségápolási, műkörmös, kereskedelmi, pedagógiai tanfolyamok országosan. Jelentkezzen augusztus 26-ig és kedvezményt biztosítunk képzéseink díjából.


Autószerelő képzés békés megye

A Felnőttképzési Törvény hatálya alá tartozó . Békéscsabai Szakképzési. Mátrix Oktatási Központ olcsó képzésekkel, tanfolyamokkal és versenyképes szakmákkal! Több mint éves tapasztalattal, több mint 1képzéssel várunk . Hány képzés szűnik meg szeptembertől az új OKJ miatt? Ha nincs érettségid és szeretnél autószerelőként dolgozni, akkor ezt a tanfolyamot ajánljuk. Dolgozhatsz szervízben, illetve autógyárakban.


A képzés feladatai és terhei megoszlanak a gyakorlati képzőhely és az elméleti. Válaszd a Balatont, válaszd a szakképzést ! Siófoki Szakképzési Centrum új pályaorientációs kampánya, melynek részeként iskoláink . A képzésre az jelentkezhet, aki minimum autószerelő szakmai végzettséggel. Cserháti Sándor Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium (Zala megye).


Autószerelő képzés békés megye

Nemrég kiderültek, hogy jövőre mely képzések a támogatottak. Négy város, négy csapat, négy előadás és mintegy négy órányi. Azt is megosztotta az igazgató, hogy a szakképzés jelentős átalakulás előtt áll. Az autószerelők esetében például gépjármű mechatronikai technikusról beszélhetünk majd a jövőben.


A Magyar Épületgépészek Szövetsége felkérte a megyei cégeket,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések