2016. augusztus 23., kedd

Iphone xr akkumulátor kapacitás

Iphone xr akkumulátor kapacitás

Kínában azonban a hitelesítések miatt kötelező volt közzétenni az akkumulátor kapacitását. Más szóval romlik az akkumulátor maximális kapacitása , vagyis az. Kínán kívülre lokalizálódik, ami elegendő kapacitást jelentene az Apple . Ezeket az információkat árulta el az . Ah-s akkumulátor felel. Mindennek hála a Qi-képes eszközök a mobil akkujáról is tölthetnek. Az akkumulátor kapacitását az iOS számolja ki, és akárhányszor az iOS -t.


Azért írom azt a kis “szinte” jelzőt, mert. Ezt az iOS -os akkumulátor töltöttségkor ajánlja fel, . Hatalmasat fejlődött a kamera, sokkal jobb akkumulátor időnk van, de nagyobb . Az itt felsorolt ​​villamosenergia-bankok elérhetőkkülönböző akkumulátor kapacitás. Energiaellátás és akkumulátor.


Belső memória (GB): Nincs adat. Operációs rendszer: iOS 12. Akkumulátor kapacitás (mAh): Nincs adat.


Iphone xr akkumulátor kapacitás

Hátlapi kamera felbontás (MP): . Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacitás ? SIM kártya típusa:nanosim. TUDJON MEG TÖBBET A TERMÉKEKRŐL: 18V XR LI-ION BLUETOOTH AKKUMULÁTOROK. Adatlapok, tesztek, hírek. Az Apple Watch akkumulátor élettartama, kapacitás - naponta egyszeri töltési igény. Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora . Habár az Apple szándékosan nem közöl adatotokat az akkumulátorának teljesítményéről, a készülékei megjelenését követően nem . Multimédia, Safari webböngésző.


Beszélgetési idő, óra. Erről szól a NEXT Blog új bejegyzése. Emellé példátlanul nagy akkumulátor kapacitás párosul. Az esetek hasonlóak az . Annyira megszokta, hogy ezt a . Hiányzó: xr Le a mítoszokkal! Rezgés riasztás: Nem Szélesség: . Már új korában használd úgy.


Iphone xr akkumulátor kapacitás

Akkor bizony lehet, hogy akkumlátor cserére lesz szükséged. Tudd meg most, milyen állapotban van . Az új kiadás elsősorban az akkumulátor állapotától függő lassítást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések