2016. november 10., csütörtök

Mátyás tér programok

Szűrőszombatot tartanak a Szent Kozma Egészségügyi Központban november 30-án. A vizsgálatok minden józsefvárosi lakos számára ingyenesek, . A Kesztyűgyár Közösségi Ház idén is koncertekkel, . Mai szegedi programok , moziműsor, színházműsor jól áttekinthető tiszta formában. Kirándulás a Hármashatár-hegyre az Őszikék . Az aktuális családi programokat itt találod! Programok a környékbeli és a budapesti fiatalság számára.


Mátyás tér programok

Függőleges mesék: A varázsló meséje (Városház tér ) 11. Közreműködő szervezet: VÁTI Nonprofit Kft. Zeneoktatás, fúvószenekar, zenei programok és egyéb tanfolyamok-események kicsiknek-nagyoknak. További házak a közelben. Szentháromság téren álló, nagy történelmi múltra visszatekintő műemlék . Előadások, gyermek programok a szombati napon.


A programok már pénteken délután elkezdődnek. Mátyás téren , Kasza Tibi 16:– kor lép fel. Aktuális programok , rendezvények. Ezúttal sem volt másként: a vidám családi . A negyedekhez tartozó programok olyan integrált fejlesztési programok , melyek. Tündérkert Galéria és Közösségi Tér.


A gyerekek figyelmét az ügyességi játékok, . Rendőrségi és tűzoltó-bemutatók, színes programok a Szenes Iván téren. Opus Jazz Club - Jazz koncertek minden kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton 20. Honvédelmi és családi nap a Mátyásföldi Repülőtéren.


Bordó Sárkány Régizene Rend (Városház tér ). Hollóének Hungarica (Jósok sikátora). A Kossuth téren egész nap családi programokkal várják az ünneplőket,. A Szomszédsági Tanács nevű civil szervezet ekkor . Helyszín: Hírös Agóra Kulturális Központ (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.) Él-e még a népzene.


Mátyás tér programok

Szegeden is egyre több szabadúszó keres teret , ahol inspiráló környezetben dolgozhatnak. Dóm Tér közelében a TripAdvisoron. Ezért hozunk létre a belvárosban található közösségi irodánkat. Budapest, Szabó Ervin tér 1. Ivanics Ferenc: Távoli . Szeged Alsóvárosi Ferences Plébánia és kolostor, látogatóközpont. A legjobb családi programok hétvégére.


Hunyadi tér - szeptember 21. Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala Városháza tér , 5. Koncertek, vásárok, adománygyűjtések – színes adventi programok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések