2017. július 18., kedd

Mátraháza étterem

Pedig minden adott ahhoz, hogy divatos térség . Aranypince Vendéglő jan. Csörgő Kisvendéglő jan. Finezza, Gyöngyös Finezza Melyik a legjobb mátraházi étterem?


Böngéssz az étterem értékelések között!

Ha Gyöngyös, akkor Bori Mami! Sástó étterem bemutatása, fontos információk rólunk és éttermünkről, bemutatkozás,. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem.


Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. VÁLLALJUK RENDEZVÉNYEK, CSOPORTOS ÖSSZEJÖVETELEK IGÉNYES LEBONYOLÍTÁSÁT! Fogadó a táncoló kecskékhez étterem.


Hunguest Grandhotel Galya étterem.

A férőhelyes éttermi részhez egy fős terasz és egy . Az éttermek elérhetősége:. Egy kora őszi kis mátrai kirándulás alkalmával tévedtünk a Feketrigó szimpatikus egységébe párommal. Kóborló vendéglő, étterem , pizzéria és vendégház weboldalán.


Szállodánk nagy szeretettel várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket, és ideális választás vadászok és a sportokat kedvelők számára is. Az új, négy csillagos kempingben féle szálláshely közül választhatnak. Wellness és sóterápiás barlang is a . Kékestető, Tető étterem (OKTPH_106_2).


Ennek a tartalomnak a szerzője. Mi október közepén rekordidő alatt jártuk be a vidék legjobb kaland- és élményparkjait, betértünk pár remek étterembe , és elcsíptünk néhány . Nyolc darab két- illetve háromágyas fürdőszobás szobával, továbbá három . Hubertus Panzió és Étterem. Mátra Gasztronómia Kft.


Kilátó Vendégház és Étterem. Nagyon jó hely volt, szomorú lennék, ha ez végleges lenne. Van valaki, aki tud valamit róla?

Ne feledd rengeteg szálláshely és étterem várja a kirándulókat és a pihenni. Hóhatár Hütte Étterem , Síkölcsönző, Síiskola! Boldogító igen az erdő szívében. Meghitt hangulatú, családi események tökéletes színhelye a Templomvölgy Resort. Esküvő a szabadban, fotózás patakparton, . Ha hangulatos éttermet , választékos cukrászdát, vagy csendes panziót keres a környéken, rendezvényházunkban ezt megtalálja egy helyen.


Kisváros jellegét már Zsigmond. Szép kártya elfogadóhely . A tó mellett tűzrakó helyek, kemping, wellness, étterem , tanösvény és egy m magas kilátó várja a látogatókat. A közelben érdemes beugrani az Oxygen . A évszak - Palóc Bistorant több mint étterem , hiszen egy még csak feljövőben lévő, de már igen elterjedt turisztikai trendhez, a slow travelhez kapcsolódó . Nyitási akciónkban az étteremben elköltött minden forint fele beváltható a High- tech Sportok Bázisa által biztosított közel 2-féle program.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések