2018. augusztus 8., szerda

Dunakeszi auchan műköröm

Dunakeszi auchan műköröm

Ma orakor felszabadult egy időpont, gellakkra, vagy műkörömtöltésre. Legyen az egy extra műköröm , gél lakk, vagy csak egy ápoló manikűr. Héliosz Szoláriudb fekvő és db álló szolárium géppel, valamint folyamatos akciókkal várjuk meglévő és leendő vendégeinket a hét minden napján! Bejárat, a János utca . Perfect Nails fogja képviseli polcain! Műköröm szaküzletek és műkörmös boltok, áruházak, ahol megtalálod a. Tekintse meg hetente az új akciókat az Auchan Magyarország weboldalán!


Manikűr szolgáltatások. Kozmetikai, fodrász, műköröm és smink kellék webáruház Szépségápolás fodrász kellékek és kozmetikumok, műköröm , smink kellékek, . Dunakeszi - Illatvarázs . Nyitva tartás: H-SZ: 9-V: 9-18. Francia - Köröm előkészítését követően réteg lakk felkenése francia.


Terminálban valamint a soroksári Auchan -ban lévő szalonunk órakor zár. Nagy forgalmú bevásárló központba a solymári Auchanban októberben nyíló körömszigetünkre , OKJ bizonyítvánnyal rendelkező,megbízható. Prémium minőségű körömápolási alapanyagok egy helyen! A fodrászaton kívül,kolléganőimmel várjuk azokat is akik kozmetika, műköröm , pedikűr,masszázs,testkezelő,orvosi-kozmetikai tetoválás szolgáltatást is igénybe.


Dunakeszi auchan műköröm

A francia köröm mindig kedvelt lesz! Műköröm alapanyagok, műkörmös szakanyagok ingyenes házhoz szállítása. Triumph Lingerie Outlet - Auchan Korzó.


Műköröm készítés - Márkás ruhák nagykereskedelmi árakon - Radical szoli krémek. Házhozszállítás az ország egész területén 1-munkanapon belül, akár ingyenes kiszállítással a Rossmann Online. Az ajándékutalványokat, masszázs, fodrászat vagy műköröm szolgáltatásokra lehet felhasználni.


Aldi, a Lidl, a Tesco, a Spar, a Penny és az Auchan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések