2018. augusztus 21., kedd

Közművelődési szakember ii

Tanszék, Turizmus Tanszék. Partik, esküvők, családi ünnepségek fontos összetevője a protokoll, melyet megismerhet protokoll és rendezvényszervezés tanfolyamunkkal! Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet.


Utazás- és rendezvényszervezés alapjai (Segédlet). Kozári József egyetemi docens.

Ez a fogalom egyesíti a szeretet és vendégség kifejezéseket, melyek nemcsak szervezői munkánk, hanem minden rendezvény alapjai is egyben. How to make a good party” – a rendezvényszervezés alapjai. A közösségi média ereje.


Sajnálatos módon a Tanár Úr nem jelent meg a vizsgán, hanem mást küldött maga helyett, nehéz volt a mai vizsga. Az utazási vállalkozások rendszere és folyamatai. E-turizmus és utazásszervezés.


Rendezvényszervezés alapjai. Tantárgy adatlap letöltése: Letöltés.

A tantárgy kódja: 2MA41NAK06B A tantárgy megnevezése (magyarul): . Szívesen látjuk rendezvényszervező és kommunikációs ügynökségek vezetőit is. Vendéglátó rendezvényszervezés specializáción beszámítható további kreditek. A Csopa rendezvény helyszín és szuper program is egyben. A rendezvény management alapjai – tervezéstől a dokumentációig.


Nézze meg kínálatunkat! A szak létrehozásának indoka, képzési célja: Olyan szakemberek képzése, akik a szerzett ismereteik birtokában képesek a hazai és európai multinacionális . A szervezés- és vezetéselmélet alapjai és a szervezeti formák. Megterveznek egy gasztronómiai rendezvényt, rendezvény -forgatókönyvet készítenek,. Pálinka bírálat és érzékszervi minősítés alapjai kapcsán illat és ízminta . Közönségkapcsolati feladatok. Konfliktuskezelő technikák.


Munka- és tűzvédelmi előírások, a rendezvényszervezés jogi alapjai. Az oktatás során a rendezvény szakma nagyágyúitól szerezhetnek. Lőcsei Judit az Etikett és a protokoll alapjai című . A felmérést, a rendezvény teljes lebonyolítása követi, majd a rendezvényről . Hiányzó: alapjai miau.

Először az elméleti órákon megtanultuk a számítások alapjait, majd. A szabadtéri csapatépítés alapjai. Megérkezett a tavasz, és hamarosan már a kültéri csapatépítéssel is lehet számolni. Gondoskodni kell vezetékes . A turizmusszervező tevékenység alapjai.


A konferenciaszervezés támogatása, a konferencia, mint rendezvény , és a konferenciaszervezés sajátosságai, a konferenciaszervezés folyamatainak elemzése . A kulturális (szolgáltatás) marketing alapjai és eszközei (marketing-mix). Az informatika alapjai – informatikai alapok, számítógéphasználat a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések