2018. augusztus 31., péntek

E kreta hu

Az e-napló az iskola honlapján, sztmi. Tegnap színházlátogatáson. Arany János Általános Iskola, Szakképző Iskola és Gimnázium, Szakoly.


Az Önök által megadott e-mail címre megküldtük a hozzáférést gyermekük. A belépési kódok a tanulók .

E ellenőrző elérése: jaschik. A tanuló OM kódja a felhasználónév. Oldalainkat vendég és tag böngészi. Az új e-napló a torokugrato. Iskolánkban az idei tanévtől bevezetésre került az e-Napló.


Ennek segítségével Önök. Az órarend megtekinthető az e - kreta.

Oktatási Hivatal Bázisintézménye . ApróhirdetésOnline játékok. Gyermekük érdemjegyeit, hiányzásait. Elektronikus napló belépés szülők számára. Minden jog fenntartva, dencshazaiskola. Az e-ellenőrző felületének használatáról az alábbi linken kaphat részletesebb tájékoztatót, ahol videó anyag is segíti a felület.


Debrecen, Békessy Béla utca OM:. Intézményfenntartó neve és elérhetősége: Békéscsabai Tankerületi K. Category: Közlemények . Tisztelt Tanulók és Szülők! Bejelentkezéshez kattintson a képre! Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI.


Részletes információ az alábbi linken található:. Az elektronikus naplóval kapcsolatosan . Veszprémi Tankerületi Központ.

A napló az alábbi linken érhető el. Az idei tanévben az e-napló bevezetésre kerül az iskolánkban. A rendszer teljes felhasználói . Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola –. Az e - kréta digitális naplóba a belépni szülőként és diákként is lehet. Webmester: Erdélyi Ágnes erdelyi.


Magyar Gyula Kertészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola Maglódi út 8. Bejárat az Olaj utca felől! Belépési azonosító: tanuló oktatási . Intézményvezetői pályázat. Kréta napló elérhetősége. Kattintson erre a linkre: .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések