2019. január 16., szerda

Iphone 8 kezelési útmutató

A bemutatóban látható képernyőképek iOS operációs rendszerre készültek. Ha eltérést tapasztalsz a bemutató és a készüléked képernyője között, lehet, . Az útmutatót ha elérhető itt tudod letölteni! A használati útmutató angol nyelven és pdf formátumban van. Ez látszólag megerősíti a készülékről megjelent .

Hulladékkezelési és újrahasznosítási tudnivalók. Az Apple és a környezet. Lejátszás audiokábelen keresztül. Felmerülhetnek kérdések az iOS használatával kapcsolatban.


De hova lehet fordulni? Az új szoftverrel nem kaptunk semmiféle felhasználói . Frissített információk (a legfrissebb kezelési útmutató , rendszerfrissítések, új funkciók, stb.) érhetők el a.

A kamera csatlakoztatása. SIM-tű mellett fogjuk megtalálni. Légkondicionáló berendezés társítása. Berendezés kezelése a WIFI applikáció. Rendszer követelmények.


A termék végleges üzemen kívül helyezése. Monitor érintéses vezérlése: A lejátszást úgy is vezérelheti, hogy ujját az. Villogással kísért csengés. Ez a használati útmutató a következő szimbólumokat és egyezményes.


Amikor befejezte a nyomtatást, állítsa vissza eredeti pozíciójába a korábbi . Android vagy a későbbi verziókat támogatja. R Az ebben a kezelési útmutatóban használt ábrázolás kissé eltérhet a termék. Először olvassa el a használati útmutató “Mielőtt a BK-3” hangszert. Az eszköz biztonságos használata.


Eredeti használati utasítás.

Biztonsági útmutató az eBike-ok számára. Válasz miki3szerint:. Rövid használati útmutató. A kezelési kézikönyv néhány hasznos fejezete:. Az iOS eszközén adja meg a fitnesz-tevékenységkövetőjén kijelzett . Használati útmutató (PDF formátumú kézikönyv).


Kérjük, hogy a készülék használata előtt olvassa el a használati útmutatót. Egyesült Államokban és más országokban. A headset már eszközzel párosítva van, és egy másik eszközt szeretne párosítani.


Töltse le a Koobe Classic készülék használati utasítását!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések