2019. január 17., csütörtök

Műszaki vizsga budaörs

Műszaki vizsga ideje: óra. Kattints ide a térképhez! Kérjük, hivatkozz a Villám . Ft átvizsgálással együtt, ami garantálja műszaki vizsgád sikerességét! Jelentkezz itt akciós műszaki vizsgára!


Partnerünknél a normál személyautót, kedvezménnyel csökkentve BRUTTÓ 21.

Ft-os FIX ÁRON levizsgáztatjuk. AZ ÁR TARTALMAZZA a komplett műszaki. Rövid határidővel vállaljuk a vizsgáztatást, márkafüggetlenül,. A budaörsi Auchan tőszomszédságában várjuk meglevő és új ügyfeleinket.


A műszaki vizsga mellett nekik köszönhetjük a csodálatos nyaralást is. Információk, vizsgaállomások hasznos tanácsok, . Próbálja ki a Kwik Fit műszaki vizsgacsomagot ! Gyakorlattal rendelkező autószerelőt keresünk azonnali kezdéssel!

Eredetvizsgálót keresünk azonnali kezdéssel! Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot. Várjuk budaörsi szervizünkbe! Fényezés gyári technológiával.


Teljes körű biztosítási kárügyintézés. Csereautó kedvező tarifával. Kívánságára autóját egy kijelölt vizsgaközpontban vizsgára is bocsátjuk.


Személygépkocsi műszaki vizsga díja szervízünkben: 19. Photo by Albin Berlin from Pexels. Fontos, tudni, hogy Magyarországon új autóknál év a műszaki vizsga érvényessége, míg használt autóknál ez évre csökken. A műszaki állapot szinten tartása, legalább a műszaki vizsgáztatás . Budapest, Budaörsi út 62. Hozd be a MARSO-hoz autódat műszaki vizsgáztatás.


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Könnyen szót…See this and similar jobs on LinkedIn. Békéscsaba, Kecskemét, Szeged. Ezen az oldalon még egy cég sem szerepel!

Rendelkezésére állunk akkor is, ha csak tanácsot szeretne kérni, javíttatna vagy karbantartást szeretne végeztetni, kollegáink a Bosch műszaki tapasztalatával . Baumgartner Autócentrum Kft. Még több információ a műszaki vizsga. Vállaljuk bármilyen típusú személygépkocsi ,teherautó t-ig és utánfutó műszaki vizsgáztatását.


Első tulajdonosától származó, magyarországi üzembe helyezésű, szép esztétikai és jó műszaki állapotban lévő, valós. Mutass többet Parkolóba. Hétvégén is vállaljuk az eredetiségvizsga végrehajtását!


Bár nagy részük bontószökevény, egy elmulasztott műszaki vizsga vagy. Az egyik legforgalmasabb budapesti úton nyitott prémium minőségű használt járműveket értékesítő outletet a Pappas Auto.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések