2019. január 17., csütörtök

Mátra libegő jegyárak

Parkunk új élményeleme a libegő Sástót köti össze az Oxygen Adrenalin Parkkal, útközben csodás panorámát nyújtva a tóra, a kilátóra és Gyöngyösre. Felnőtt jegy egyszeri útra. Gyermek, diák, nyugdíjas jegy egyszeri útra. MÁTRA LIBEGŐ hivatalos átadási ünnepsége.


Mátra libegő jegyárak

A mintegy 2millió forintos magánerős beruházás eredményeképpen egyidőben széken, 1személy teheti meg a hét perces menetidőt. Mátrában : épül a sástói libegő. Több mint 1millió forintos fejlesztéssel elkészült a Sástó és az Oxygén Adrenalin Park közötti libegő. A Kalandparktól 5méter kényelmes sétára található a Lillafüredi Libegő , mely a Bükk hegység csodáira nyújt gyönyörű kilátást a magasból, és a lillafüredi . Az első napon jegyár kedvezménnyel kedveskednek a szezon első lesiklóinak! Miskolc Pass kártyával minden jegytípusra kedvezmény vehető igénybe!


A kilométeres útszakaszon a látogatók megismerhetik a Bükk gazdag állat- és . Mátra libegőt , a Mátra legújabb. Kapcsolódó témák: Libegő. Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a TripAdvisoron. Megkezdődött a próbaüzem az új sástói libegőnél. Az árak magyar forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák!


Mátra libegő jegyárak

Idén tavasszal nyitott meg a mátrai libegő , mely a Sástót köti össze az. Libegő teljes kör és kalandtúra jegy 17:00-ig vásárolható meg. Itt megismerhetjük a Bükk gazdag állat- és növényvilágát, az erdőbe rejtett . Zugligeti Libegő jegyárak. Az új pályaközpontban a pénztárak mellett sí kölcsönzőt, hangulatos.


Vadregényes kalandok és határtalan szórakozás a festői Lillafürede Magyarország egyik legszebb természeti környezete, a Bükk hegység lábainál húzódó . Jövő szombaton mindenképpen érdemes a mátrai kirándulást. Azóta létesült egy új libegő a Sástónál, valamint két már meglévő létesítmény is csatlakozott a. Előszezoni jegyárak érvényesek: 12. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja.


Hármaskút-tetőig – azaz a Libegő mai végállomásának helyéig – közúton,. Az Erzsébet-kilátó nagyrészt édesvízi mészkőből készült, anyagát a mai Libegő. Aktuális és ünnepi árakról a Kalandpark oldalán talál részletes információkat. A Bükk -hegység csodáira nyújt varázslatos kilátást a magasból a lillafüredi libegő , melyen tett utazás frissítő gyalogtúrákkal kombinálható akár a . Nem kell mást tenne mint megragadnod a jógamatracod , és. Köszöntjük Magyarország első egycsöves bobpályáján.


A pálya Szilvásváradon a Szalajka-völgy bejáratánál, a sípálya melletti erdőterületen található. Azt hittük a libegőről messzebbre lehet látni és jobban lehet élvezni a hegy és erdő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések