2020. augusztus 25., kedd

Vasas sc állás

Vasas sc állás

Legyőzték Szlovákiát a kosaras lányok. A nemzeti csapat legjobbja Határ lett ponttal. Hazai környezetben fogadta a Kanizsai Vadmacskák amatőr női NB I-es kosárlabda -csapata a Szegedi KE együttesét és a szoros első negyed után végül. Kemény Oszkár és Szabó István kezdeményezésére és szervezésével . Mészárosné Kovács Andrea.


ZTE Női Kosárlabda Klub, 2 0. Aluinvent DVTK Miskolc, 2 0. Az eredményes szakmai munka és a . KSC - NŐI KOSÁRLABDA SPORT CLUB SZEKSZÁRD. Tudj meg rólunk többet! Gyertek el a következő meccsünkre! Az ELTE BEAC Kosárlabda Szakosztálya a sportág magyarországi úttörői közé. Az oldal tulajdonosa és működtetője a BEAC Női Kosárlabda Szakosztály.


NKE-Csata felnőtt női kosárlabda csapat. Budapest, Rózsa utca 73. A románok a doppingügy miatt sem adják alább a 7. Az érintett négy brassói játékos el sem utazott a világbajnokságra. A női NB I alapszakaszának utolsó fordulójában csapatunk, a CMB.


Vasas sc állás

Klubunk csatlakozott a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) akciójához, így a klub . PEAC-PÉCS Női Kosárlabda Klub - az új pécsi női kosárlabda csapat. A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület versenyszakosztállyal és számos sportcsoporttal működik. A régió legtöbb egyetemi hallgatóját, oktatóját, . További kosárlabda hírek. A listavezető, bajnokesélyes Szekszárd otthonában is megmutatta a Vasas Akadémia, hogy van benne spiritusz.


A vezetőedző szerint is beérni látszik a. Bravúros győzelmet aratott a Kecskeméti KC női kosárlabda csapata az amatőr női NB piros csoport első fordulójában. A KKC pontos győzelmet aratott, . Női kosárlabda Eb - Montenegró legyőzésével csoportelsők a franciák. A mérkőzés előtt egyformán hatpontos - százszázalékos - együttesek csatáját . Győr női kosárlabdacsapata az Európa Kupában. Milos Pavlovics együttese hazai pályán 76:62-re győzte le a portugál . A DVTK, a Győr és a Csata is vendégként nyert a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.


DR Posta S sportcsarnok. Dr Pósta S sportcsarnok. A magyar válogatott sima vereséget szenvedett szombaton Belgium csapatától a szerb-lett rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság . A megyeszékhelyi női kosárlabdacsapat, a Sepsi-SIC ma és holnap órától felkészülési mérkőzést játszik a magyarországi PEAC-Pécs . A magyar női kosárlabda -válogatott ezüstérmet nyert a szarajevói U18-as Európa-bajnokságon.


Völgyi Péter szövetségi kapitány együttese a . Szinte teljesen kicserélődött az elmúlt években a Szeviép, majd később Mediteam Szeged névre hallgató női kosárlabda csapat kerete. A kért tartalom az Ön szolgáltatási területén nem érhető el. Amint már beszámoltunk róla, utolsó csoportmeccsén Székely Norbert . Magyarországon és Romániában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések