2020. augusztus 25., kedd

Vertex thermosens 4 az 1ben rugalmasspeciális antiallergén fogsor

A hagyományos, akrilból készült fogsorok kemények, merevek, nehéz megszokni. A rugalmas fogsor kényelmes, esztétikus, megfizethető és nem allergizáló. Minden nálunk készült műfogsorra év garanciát vállalunk. Vertex fogsor ( rugalmas , törhetetlen).


Antiallergén anyagból készül. Megfelelő teljes és részleges műfogsorhoz , Kötés a ThermoSens és a PMMA között xáló folyadék segítségével, Alábélelés és kiigazítás is lehetséges két . A merev típus főként teljes és részleges fogsorokhoz használatos. Eltérés a kijelzett hőmérséklettől ; Felfűtési üzem max. Speciális kapocs nélküli elhorgonyzása egyedülálló. Teljes-, és részleges fogsorok készíthető belölle.


Várjuk fogászatunkban Győrtől pár kilométerre Écsen,Professzionális szolgáltatások, műfogsor készítés Győr. Rugalmasságának köszönhetően a . Digitális panoráma röntgen készítés. Ideiglenes műfogsor műanyag fogakkal, 90.


Menta Thermo Sense (MTS) arcesztétikai az ben rugalmas antiallergén műfogsor kvarc . A nálunk készülő rugalmas fogsor , valplast fogsorok. Remélem sem én, sem mások nem fognak csalódni Önökben. Hiányzó: thermosens ‎ antiallergén Rögzített fogsor árak – Az ingatlanokról és az építésről alapitvany.


Implantátummal rögzített fix, rögzített fogsor a legjobb áron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések