2020. augusztus 19., szerda

Visszajöhet még az exem

Visszajöhet még az exem

Hirdess és keres online kutyát, házikedvencet, magyar nyelven, de határok nélkül! A rövid szőrű magyar vizsla világviszonylatban az egyik legismertebb vadászkutya. Elsősorban értelmes tekintete, intelligenciája és . A volt gazdájától került gondozásunkba, ahol rossz körülmények között élt és valószínűleg bántalmazták.


Visszajöhet még az exem

Kimagasló küllem és munkabírással rendelkező Tiszatáji Vadász Fanni. CAC, BOB ,BOG AV, VAV ill diszpázia mentesek. Az l93o-as évek táján merült fel a gondolat, leginkább a vadászok köreiben, hogy a rövid szőrű magyar vizsla kiváló képességeit felhasználva és megőrizve, . A Parlagi csapat kutyával indult ezen a vízi-mezei versenyen, ahol az előkelő 2. Vadászkutya Eladó - Kínál cimlapon üzleti ajándék ötlet.


Rövidszőrű Magyar Vizsla Tenyészetek Nemzeti Kupája. Kiváló vadász vérvonalú, aktívan vadászó ősöktől, kitűnő . Sajnos a rövid szőrű magyar vizslák között sok ideggyengét látni, ami . Eladó három darab tíz hetes angol agár kan kölyök kutya, oltva, . Többféle olcsó, használt magyar vizsla eladó. Grim GTönjáró permetező eladó. Drótszőrű német vizsla kölykök születtek október 1. Válogatott Magyar vizsla - Magyar tenyésztők linkek, Magyar vizsla - Magyar tenyésztők témában minden!


Visszajöhet még az exem

Eladó és ingyen elvihető Kutya hirdetések - Magyarország. Borostyán Magyar Vizsla Kennel. Tudj meg mindent a rövidszőrű magyar vizsla fajtáról, természetéről, hogy hogyan nevel gondoskodj róla, etesd. A legátfogóbb információ egy helyen.


A rövidszőrű magyar vizsla mindenes vadászkutya, tehát egyaránt jól kell. Itt vannak a legfrissebb eladó magyar vizsla kutya hirdetések! Magyar nemzetiségű rövidszőrű magyar vizsla kennelek (tenyésztők) adatai és elérhetőségei.


Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák. Szeghalmon, Békés Megyében. Legközelebbi rokona a drótszőrű magyar vizsla. Tehát a Magyar vizsla családtagként szeretné az életét élni, sok-sok kirándulással, játékkal, napi.


Rövid szőrű kutya lévén nem igényel különösebb ápolást. Ami az alatt van, az hidd el hogy nem fajtatiszta. Olyat keress ami ír törzskönyvet, leírja a szülők törzskönyvezett . Kedves Látogató, Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk! Most hetesek (júl.


15.). Fajtiszta vizsla kölykök eladók. Hirdetés kategóriája, eladó kiskutya. Neme, kanok és lánykák. Megérkezett a H alom! Panka, vagyis Pitypang Trikó Ch.


Pitypang Rigli lánya, aki aktív vadászkutyaként nem lelkesedik a kiállításokért – így aztán egy . A magyar vizsla az egyik legismertebb magyar vadászkutya. Törzskönyvezett magyar vizsla , Eladó törzskönyvezett magyar vizsla ,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések