2015. január 20., kedd

Iphone 6s törött kijelző

Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. Törött , repedt, ázott, összefolyt kijelzőkre. Kövesd végig a lépéseket amit a videóban látsz és. Amennyiben az alábbiak mindegyike igaz a telefonja kijelzőjére.


Az üveg „ pókhálós”, törött , de a panel alatta működik. A kijelzőn nem látszik fekete folt.

Ft - Az üveg leejtés következtében törött , repedt. Az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. Pod touch vagy korábbi modell: Tartsa lenyomva az oldalsó . A sérült, törött kijelzőt felhajtjuk maximum fokig a lightning csatlakozó felől egy . A megsérült, betört kijelző az esztétikai hiba mellett, akár a készülék használatát nehezítő problémákat is okozhat. Vagy valami más sérülés érte?


Felújítás során a működő, de törött , pókhálós kijelzőre egy új üveget helyezünk fel. Ezzel a szolgáltatással az eredeti Apple kijelző marad a telefonban.

A telefonok törött kijelzőjének cseréjét érdemes szakemberekre bízni. Kijelző csere és javítás Zuglóban a Nagy Lajos királyné útja 1szám alatt , vállaljuk. Kalkuláljon telefonjára egy vételárat, küldje be nekünk, mi pedig elutaljuk az összeget!


Könnyű, gyors és biztonságos, szerződés alapú felvásárlás! Kijelző javításon kívül foglalkozunk még minden egyéb hiba javításával is. Válaszd ki a készüléked típusát!


Mobiltelefon meghibásodás és kijelző törés. A cserére nem minden esetben törés miatt kerül sor, mert a szalagkábel . IPHONE 6S PLUS KIJELZŐ CSERE: 29. KAPCSOLAT NYITVA TARTÁS . Törésbiztosítás is elérhető.


APPLE4YOU KIJELZŐ CSERE ÉLETTARTAM GARANCIA (ÉV). Mi szinte bármilyen problémával megbírkózunk. Gyári felújított kijelzőinkkel újjá varázsolhatod törött készülékedet kedvező áron. A törött képernyő gyakran az egyik gyakoriszámos okostelefon-felhasználó problémája merült. Nem érzékeli az érintést a mobilod?


Hasonló a szerelése, mint a 6s típusnak…. Garanciális készülék de összetört a kijelzője és a home gombja.

Ne legyen karcos, ne legyen leütve a széle, főként pedig ne legyen betörve a kijelző. Cserélni kell, szervizünkben kényelmesen megvárható, kollégánk perc alatt . Távolítsa el a Touch ID pajzs két csavarját, amelyek a törött kijelző hátoldalán . Csak gyári kijelzőket újítunk fel, így minden felújított kijelzőnk eredeti lcd és. Ft Töltőcsatlakozó: 11.


Sajnos megtörténik, hozd be hozzánk, megjavítjuk! CíWestend City Center. Vállaljuk törött , repedt érintő üveges mobiltelefonok LCD- kijelzőinek felújítását.


SAMSUNG GALAXY SEDGE, Hamarosan. TÖLTŐK,KÁBELEK,FÓLIÁK,TOKOK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések