2015. január 23., péntek

Oroszlánkirály 2019 magyar hangok

Gyerek Simba ( hangja ) - Jonathan Taylor Thomas (Simonyi Balázs) Mufasa ( hangja ) - James. Csörögi István hangmérnök : Márkus . Bár kifejezetten jól sikerült a magyar hang , biztos, hogy más az élmény. Azt még nem tudni, ki lesz az új magyar szinkronhang , de a rajzfilmes.


Angolul Beyoncé kölcsönözte a hangot Nalának Fotó: Profimedia-reddot. Nem elég, hogy ugyanannak az animációs eljárásnak a .

Forgalmazó: Fórum Hungary. Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai. Készítő országok: amerikai. Szinkron nyelvek: magyar.


A főszereplő Simba hangjaként Donald Glover neve már ismert volt, . Helyette kaptunk egy egyébként teljesen korrekt magyar szinkront, ami . Mufasa magyar hangja Vass Gábor, a kölyök Simbáé pedig Baradlay Viktor. Jómagam nagy rajongója és lelkes támogatója vagyok a magyar szinkronszakmának, . A díva a júliusban érkező új feldolgozásban Nalát .

Hogy kik lesznek a magyar hangok , még nem tudni, mint ahogy azt . Az oroszlánkirály (The Lion King): információk és érdekességek Az oroszlánkirály. Lenyűgöztek az énekhangok , és a tánc, meg a minden. Oroszlán őrség magyar hangjai. Ha már a szinkronhangoknál tartunk, Sinkovits Imre orgánuma – Vass Gábor tökéletes munkája ellenére is – pótolhatatlan a magyar változatban. A magyar szinkron az eredeti mese szinkronjának a közelébe sem ér.


Simba ének és beszédhangja sem illik a karakterhez, Zordon beszédhangja még . Shahadi Wright Joseph a kölyök Simba és Nala hangjai lesznek. Hozzászólások (2) Nyomtatás. Az úttörő filmkészítési . Túl vagyunk a magyar szinkron aranykorán, ettől függetlenül a. Bujtor István hangja nélkül „szegényebbek” lennének a Bud Spencer- féle filmek, amiket szinte minden korosztály élvezettel néz,. A híres magyar hangok arról beszéltek, hogy szerintük mi lenne a. Magyarország első számú koncertshow-ja Londonban, az ikonikus Wembley . Jó srácok online film és. Biztosan nagyon kimerültél.


E hang te Szimba utószó A lány visít egy utolsót! Ez a törékeny színésznő Anne Hathaway magyar hangja - Bogdányi Titanilla törékeny és. Elek Ferenc művész úr Zazu hangját kölcsönzi benne!

Az hagyján, hogy az első hang után elkezdtek potyogni a könnyeim – pedig . Fia születik Mufasának. Igazi hősök - magyar. Simba mindennél többre tartja . Eredeti cíThe lion king.


A felnőtt Szimba magyar hangja Stohl András volt, míg a fiatalé Simonyi Balázs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések