2015. január 28., szerda

Koncertek borsodban 2019

Deák Bill Gyula koncert Vendég: Eleven. Belépő : Program belépővel látogatható. P Kalapács koncert Mezőkövesd nov. Járom az utam - Pál Dénes estje.


Miskolc Dixiland Band - karácsonyi koncert. P Kaukázus koncert – Helynekem nov. Szo Brains (HU) at Helynekem. Société Könyvklub - Rossz versek és el nem beszélt történet.


Szombathely - Végállomás Klub. A szervezők minden évben kutatják a miskolci tehetségeket, a miskolci vagy borsodi történeteket. Budapest Legenda Sörfőzde Center jegyár:.


Zentai Márk (Mörk), Saiid (ex-AKPH), Antonia Vai. Aszód - Adventi koncert - 1templomi jótékonysági koncerts. Több millió eladott jegy évente, és sok millió elégedett látogató. Hooligans KONCERTEK KONCERTEK.


Negra - Metalkarácsony. Pokolgép - Minden jog fenntartva. Kowalsky meg a Vega turné. A legfrissebb infókért kövessétek a zenekar és az . Hogyan lett a borsodi , majd hevesi fiúból világlátott művész?


Koncertek borsodban 2019

Válogass értékelések, képek, leírások alapján , és foglalj szállást a közelben. Magyar Katolikus Rádió. MA, november 11-én, hétfőn jelenik meg Ákos legfrissebb koncertfilm DVDje, amely a tavalyi DUPLA . Cs Dugas Galéria Selyemsál festés Dugas Galéria nov. Block Bistro rendezvények Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Készül a plakát és a látványterv… Készül a plakát és a látványterv… Tovább. Koncert jegyek az ország egész területén. Demjén Ferenc és barátai koncert. További részletes programokért keresse a programfüzetet.


Koncertek borsodban 2019

Az év legnagyobb jótékonysági koncertsorozataként ismét útjára. Kép ikon kovacs-kati- koncert - plakat. KOVÁCSOVICS FRUZSINA GYERMEKKONCERT. Február 16-án szokásos farsangi. Az ünnepi hangverseny nyitánya után – amely alatt egy, a Bocskai-dandár életét bemutató kisfilmet láthatott a közönség – dr.


Borsod -Abaúj- Zemplén Megyei Önkormányzat Europe Direct Információs . A koncert különleges vendége az Iron Maidnem zenekar!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések